• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

12. Te magad változz

Te magad változz,
hogy a titok örök fénye felragyogjon benned és felébredj végre.
Légy a csend mestere, bírd tudatod szóra
és a legmerészebb álmaid válnak valóra.

Össze voltam zavarodva, hisz nagyon sok mindent nem értettem még, hiányoztak az összefüggések. Mindezt még az is nehezítette, hogy környezetem nem fogadott el.
A társadalom utálja és kiveti magából a különcöket. Azzal, hogy tudatom tágult, és kezdtek előjönni előző életbeli megéléseim, hozott képességeim – kilógtam a sorból.
Magányos harcosként jártam az utam.
Megpróbáltam autonóm emberré válni.
Hogy mit is jelent ez? Nem zártam ki magam a társadalomból, csak éppenséggel kezdtem nem függni a környezetem megítélésétől.
Nem érdekelt mit mondanak mások.
Tisztában voltam vele, hogy a hozzám intézett minősítések, ítélkezések nem árthatnak nekem. Ezt többé-kevésbé sikerült is megvalósítanom.

Azt tapasztaltam, amint készen állok egy feladatra, a Világ-mindenség nem engedi, hogy elszalasszam a lehetőséget. Egy erő arra terel engem, ami valójában a teendőm. Érzem, hogy életem eseményei összeesküsznek érdekemben. Ilyenkor bizalommal fordulok Égi Segítőimhez, mert tudom, hogy minden segítséget megkapok, mégpedig egy olyan formában, hogy azt képes legyek meg is érteni.

Kialakult az életről s a teremtett világról egy saját nézőpontom, és próbálok e szerint élni. Saját gondolatokkal rendelkeztem, és képessé váltam önállóan cselekedni és dönteni. Ez megnövelte önbizalmamat.

Emiatt párommal sem értettük meg egymást, s a szakadék egyre csak nőtt kettőnk között.

A Fény abban válik áldássá, aki másokkal megosztja.

Munkám során igyekeztem megszólítani az embereket, örömet csempésztem keserű hétköznapjaikba, reményt adtam a bajbajutottaknak és vigasztalást a reményvesztetteknek.
Hálát adtam a velem történt jó dolgokért, és megköszöntem minden fájdalmat, hisz azok tanítottak, formáltak engem.

Egy gyermekkori emlék jutott eszembe, és világossá vált, hogy miért kaptam 11 évesen barátnőm édesanyjától ajándékba csokoládé helyett egy Mária-képet, egy budapesti útját követően.
Ő valamit már akkor tudott, nekem viszont a kérdés megválaszolásához még harminckét évet várnom kellett. Mária az Őrangyalom.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?