• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

23. SORS FORDULAT

A Plútó szélsőségesen megújító erejével fonódik össze a Jupiter bölcsessége s ebben rejlik a mindent – megértés. A rálátás és a cselekvés teszi most kézzel foghatóvá ezt az erőt.
A Lélek apró rezdülései már érezhetőek – így képesek vagyunk életünk Szent Pillanatainak átélésére is.
Ahhoz, hogy saját életünket teljesebbé formáljuk, megkapjuk a tisztánlátás képességét, az Isteni minőségek érzékelését – s Isteni Teremtő Erőnk használatának képességét.

Legyünk hát nyitottak minden változásra és keressük azt, hogyan nyílhatunk meg végre a boldogságra. A válaszok maguktól érkeznek majd…

Ha nem értenek meg, akkor sem adom fel szívbéli reményem – hisz “magányom” csak átmeneti.

Tudom, hogy egyszer jön valaki – ki látja Lelkem fényét s színeit… és őszintén csodálja azt!
Mert az Isten nem egyedüllétre teremtett. Társat szánt Nekem, hogy – az áthozott Szerelem által – Vele megtapasztaljam az EGY S ÉG et. Van valaki a Világban, ki felém halad ezen Földi utazásban… s érzem, hogy lassan megérkezik.

Végzetünk, hogy EGYÜTT átéljük a SZERETET Igaz Valóságát!

Most fordul a sors és lebben a fátyol – segítséget kapok hozzá az Égi Világból!
De mindenért keményen meg kell dolgoznom.

Ha azt hiszed, hogy egyszer csak jön valaki és magával hoz egy másik világot, amiben majd jól érzed magad – vagy eljön egy Férfi az életedbe, aki majd megváltoztat Téged és miatta ledobod magadról addigi viselkedésedet – és igazi Nővé válsz…

Hát tévedsz!

Nincs kész Nő és kész Férfi – csak egymás mellett élve csiszolódhatnak „gyémánttá”! És ez már azt jelenti, hogy mindhárom szinten EGYEK – s így válnak az EGY S ÉG részévé!

A Belső Égboltodon a SZABAD S ÁG a legnagyobb érték – minden más, még a boldogság és az extázis is csak másodlagos mellette! Mert a Szerelem Virága csak a szabadság légkörében életképes.

Mindannyian Szerelemmel a szívünkben születünk.
Gyerekkorunk keserves felismerése, hogy szívünk nyitottságával visszaélnek, s rádöbbenünk, hogy bizony törékeny mécses őrzi szívünk Szeretet-lángját.

Minden érzelmi zsarolás sebet ejt rajtunk, és összetöri Lelkünket. Megkeményedünk és önvédelemből kemény védőfalat építünk magunk köré. Erőssé válunk, de nagyon magányossá.
Hogy másokat közel engedhessünk magunkhoz, feltételrendszert dolgozunk ki, s a külvilággal szemben elvárásokat támasztunk. Eldöntjük, mi helyes és mi nem – a saját igazságérzetünk alapján.
Várunk erős fala a mások elvárásainak való megfelelés és a saját elvárásainknak való megfelelés építőköveiből áll.

Ez szerepjátékokra kényszerít, melyhez mindig az adott jelmezt öltjük magunkra.
Minden szerep az elfogadásért és a szeretetért való könyörgés, s közben sóvárgó szemekkel nézünk a másikra – míg boldogságunkat egymástól várjuk.

Lelkünk mélyén tudjuk, hogy létezésünk ajándék – s annak maradéktalan megélése, ha Én magam is ajándékká válok mások számára…

Mindannyian arra vágyunk, hogy kimondhassuk: Én Te Vagyok. Mi EGY ek vagyunk.

…s teszünk EGY ként – az EGY S ÉG ért!


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?