• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

3. Semmi sem győz meg

Semmi sem győz meg, csak az Igazság,
semmi sem ment meg, csak a Szeretet.

Hogy mit is takar Emese álma? – hát most beavatlak kedves olvasóm, ki kezedben tartod e könyvet. Egy Nő életének egyetlen szeletkéjét kapod most ajándékba tőlem. A Nőét, ki felébredve Csipkerózsika álmából elindult, hogy saját álmát élje. Az a legcsodálatosabb, amikor az ember saját sorsának történéseit veti papírra, érzéseit és tapasztalatait osztja meg a világgal, ablakot nyitva a jövőre s tanítva ezzel környezetét.

A gyertya pislákoló lángja árnyakat rajzol a falra. Az asztalon papírhalom s egy csomag zsebkendő. Könnyeimmel küszködök. Egy romba döntött család, egy megfeneklett házasság, … vagy csak egy fordulópont az életemben, ami sorsszerűen most érkezett el. Énem egy új feladattal lett gazdagabb, amit talán már elbír. Elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor a lelkem felnőtt, és megérett rá, hogy fölvállalja küldetését, amit magával hozott.

Meg kell élnem mindezt, hogy könyvembe ne a fantázia szüleménye kerüljön, hanem saját, átélt tapasztalataim. Gondolatok kavarognak a fejemben, s amint leülepszik ez a gondolat kavalkád, tollat ragadok és írni kezdek. Sokszor érzem úgy, hogy Isten szól általam, s ha tudatosan figyelek, már ezt egyre gyakrabban észre is veszem.

Hangszínem megváltozik, lelkem nyugodtan és békésen, szeretettel telve közvetíti az Égi üzenetet. Csak vigyáznom kell, hogy tudjam úgy átadni, hogy azt meg is értsék. Nem tévedhetek, hisz Igazság csak egy van; maga Isten az Igazság. Ha az Égi közvetítésbe nem teszem bele egóm okoskodásait, tisztán továbbíthatom az embereknek Isten üzenetét.
Én felelősséget vállalok azért amiben hiszek, ami mellett kiállok, amit cselekszem és amit mondok, azért viszont nem vállalhatok felelősséget, amit a környezetem fel tud fogni belőle.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?