• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

09. S.O.S. ÜZENET

Az éjszaka közepén felébresztettek. Feladat van. A süllyedő Titanicon szétosztom az utolsó mentőöveket – menteni próbálom azt, ami már szinte menthetetlen. Ezt nem tudom elfogadni – megszakad az anyai szívem.
A gyermekeimnek írtam még egy utolsó üzenetet. Ha erre sem reagálnak – engedjem el a kezüket? Nem nagyon tehetek mást. Ez az Ő döntésük.

A világjárvány miatt kialakult pánik, már önjáró folyamattá nőtte ki magát – bolygószinten. Már a vízcsapból is a járvány folyik.
Kishazánkban is lezárták a határokat, a légi forgalom leállt, bezártak a tanintézmények, s az üzletek is csökkentett idejű nyitva tartással üzemelnek. Napok kérdése, és kijárási tilalmat rendelnek el szerte az országban.

A félelem óriásira nőtt. Az armageddon kezdetét vette…
A Fény és a sötétség utolsó nagy csatája ez.
A sötétség urai, a bolygón élő emberek félelem-energiájából nyerik erejüket – így mindent megtesznek, hogy ezt a félelmet a végtelenségig fokozzák. De minden rosszban van valami jó.
A vírust a félelem energiái aktiválják az emberben, és energetikai úton terjed – így a gyógyszer rá az Isteni Szeretet, a befelé fordulás által. Az Önmagaddal való kapcsolat!

Nagy a tudatlanság az emberek között, és a sötétség fojtó energiájában csak elvétve látni pislákoló lángocskát.

A békésen legelésző és bégető birkák a „farkas” kiáltásra összerezzennek, és egymást taposva igyekeznek az ellenkező irányba – még akkor is, ha ott éppen a vágóhíd található.

A FÉL ELEM megbontja az EGÉSZ s ÉGET!
Ehhez elég ismerni az Isteni Magyar nyelvet.

Most joggal föltehetünk egy kérdést: megjelenik-e olyasmi az életünkben, amit ne mi hoztunk volna létre?

Az Isteni Teremtésben nincs rossz! Isten csak jót teremtett, s ha mi valamit rossznak érzékelünk – az így vagy úgy, de tanít – és ezáltal magában hordozza a megoldást a problémánkra.

A Szaturnusz – Plútó páros végzi a dolgát: ez a felelősségvállalás vagy annak hárítása. S az, hogy most a járványt kiáltottuk ki bűnösnek – ez sem véletlen.
Az Isteni Teremtésben nincsenek véletlenek!

Az emberiség nagy válságát nem a koronavírus okozza – ő csak egy katalizátor, mely felszínre hozta az évek óta hárított, elhazudott, lappangó dolgokat.
Az emberi elme verhetetlen, hisz a legkényelmesebb kivetíteni rá az okot – mert így nem kell szembesülnie a hárítás felelősségével.

Ciklusváltásban vagyunk, a régi elmúlik, hogy a helyére új kerüljön – és ez a folyamat már visszafordíthatatlan!

Minden összeomlik. Fáj? Hát persze!
De ez a fájdalom felébreszt (vagy nem).

Elérkezett az idő, hogy saját életünket új alapokra helyezzük. Ami idáig működött, az már kevés! – s a látszatmegoldás már hatástalan marad.

A világjárvány se véletlen – törvényszerűségek vannak, s mivel másképp nem volt hajlandó az emberiség a találkozásra Önmagával – ezért a Kozmikus Rend kikényszeríti azzal, hogy kénytelen legyen otthon maradni a családdal – és a LELKÉVEL foglalkozni.

Ha egy épületet szimbolikusan a tudat szintjeként ábrázolunk, akkor a pince a tudatalatti, a földszint a tudatos én (egó) és a tető a Felettes Isteni Én.

A koronavírus a pincében lévő szeméttől való félelemről üzen nekünk. Hisz a tudatalatti teremti meg a helyzeteket az életünkben – mondhatnánk azt is Isteni Magyar nyelvünkön – helyzetbe hoz.

S a helyzetekre a megoldást rendszerint a Felettes Isteni Én szolgálja – azaz a Lelkünk – amiből az egó kiválaszt valamit – s lássuk be, hogy a félelem által vezetett egó nem hozhat jó döntéseket.

Nyisd meg magad a Felsőbb Isteni Éned számára – fordulj befelé!

A tudatalatti figyelemfelhívó képekben üzen a járvány által – szájmaszk, gumikesztyű, gumicsizma – mutatni akarja, hogy dolgunk van a pincében felhalmozott szeméttel, ami már bűzlik!

Micsoda véletlen, hogy a “vírus” is légzőszervi megbetegedést okoz!

Elérkezett az idő a pince kitakarítására – mindenek előtt egyéni szinten, majd kollektíven is: az elfojtott, megtagadott, hárított minőségek, krízisek, válságok, tudattalan sötét és ismeretlen erők felszámolására.
A médiából ránk zúduló híráradat, szintén a tudatalatti manipuláció része – így tanácsos elkerülni.

Tetszik vagy sem, kollektív nagytakarításra van szükség, ahol többgenerációs minták programjai futnak. Le kell tegyük félelmeinket, elvárásainkat és vágyainkat, hogy újra egészségesek legyünk! Ehhez a kollektív tudatalatti – a karantén által – megteremti számunkra a lehetőséget.

Persze meg lehet várni, amíg kifejlesztik a “védőoltást” – mert kényelmesebb, mint szembenézni a pincében összegyűlt szemét problémájával.

Az emberek bármire képesek, csak ne kelljen Önmagukkal lenniük.
Az egó ezt nem szereti! Ez számára baromi kényelmetlen.
Amíg kívül él az ember, és figyelmét lekötik a külvilág történései – nem szükséges magával foglalkoznia, és persze kifelé mutogatni sokkal kényelmesebb, mint belenézni a tükörbe, és belül keresni az okokat s meglátni a folyamatok mögötti rejtett üzenetet.

A mára kialakult helyzetet közösen hoztuk létre:
Ha eddig Csipkerózsika álmodat aludtad – azért.
Ha felébredtél, de nem szóltál – azért.
Ha szóltál ugyan, de nem álltál ki mellette – azért.
Ha kiálltál, de mégsem aszerint éltél – azért.

Mindenképpen felelős vagy!

A kérdésem az, hogy beálltál-e egyénileg abba a feladatba – amiért leszülettél?

A megoldás a válaszodban rejlik!


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?