• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

26. ÖSSZEILLŐ s ÉG

Időnként nagy tanítást tesz elém az élet – kérdés, hogy mit kezdek vele.

Az elmúlt napokban kemény tükröt tartottak elém, s a szavak melyek elhangoztak késszúrásként, olykor pedig ostorcsapásként értek.
S bár könnyeim folytak, Lelkem mélyén azt éreztem, nincs igazság abban, amit állítanak. Azon a szinten legalábbis ahol Én élek, érzek és látom az összefüggéseket – más az igazság.

Könnyű kívülállóként okosat mondani, de nagyon nehéz a mindennapokban élni. Számomra már ez a valóság – s nem az, amit a Mátrix tár elénk.

Egyre jobban érzem, hogy ez a világ nem az Én Otthonom! Nem szeretem azt, ami itt folyik.

Én vállaltam ezt? – vagy eltérítették az űrhajóm – és rossz helyen landoltam?

Sokszor nem értem, mi történik – az elmém tiltakozik az ellen, amit a Lelkem igaznak tud. Időnként úgy érzem – az Isten és egy démon harcol bennem, s nem tudom folyamatosan megtartani azt a lelki – szellemi szintet egyensúlyban, ahol évekig léteztünk.

Fontos a bizalom, hisz csak őszintén lehet együtt dolgozni és együtt élni.

Amint a hazugság felüti a fejét – szétforgácsolja a legjobb kapcsolatot is.
Ítélkezünk és előítéletekkel küzdünk – pedig nem lenne szabad.

A bennünk élő Isteni Én nem ítélkezik, ezt az egó teszi. Neki nem tetszik a változás, így ha teheti – előszeretettel ránt le bennünket.

Mindenki keresi a helyét a nagy kirakóban, de a kapcsolódási pontokon olykor kicsit csiszolni kell, kicsit finomítani – mert az össze nem illőség szúr, vág s fájdalmat okoz.

A csiszolódás viszont kölcsönös, hisz mindenkinek van még dolga önmagával – de az egymásra mutogatás és bizalmatlankodás megnehezíti ezt.

Az őszinte odafordulás s a szeretetteli, szívből jövő beszélgetés kapcsolhatja össze az embereket egymással – megszüntetve a fejekben lévő káoszt…


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?