• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

5. Nem tudom megállni

Nem tudom megállni, hogy szeresselek,
Mi egyek vagyunk, mi összetartozunk,
mint Ég és Föld, mint a víz és tűz, mint a hideg és meleg,

melyek mindig kiegyenlítik egymást,
és egyensúlyba csak úgy lehetnek, ha
mindkettőből ugyanannyi van az EGY-ben.

Különböző szférákból szálltunk alá, hogy itt a Földön emberi testben egymást segítsük, tanítsuk – így különbözőek vagyunk.
Egyszóval: mindenkinek más az igazsága.

Óriási kegyelem ez Istentől, hogy amikor a Földön a legnagyobb a sötétség, Ő akkor küldi el hozzánk a legnagyobb világosságot!

Másnap a Hargitán vált teljessé ez az érzés, amikor a szertartás után őrangyalom átölelt. Akkor ott úgy éreztem, hogy Hazataláltam. Mélységes béke és határtalan szeretet vett körül. Olyan boldog voltam, mint még soha! Azt éreztem, valami teljesen megváltozott az életemben. Valahogy az a szeretet-érzés, ami addig élt bennem a Teremtett Világ iránt, mintha kitágult volna, nem fért a mellkasomban, csak áradni és áradni vágyott. Ez az érzés, ölelésre tárta karjaimat, és feltétel nélküli szeretettel öleltem át az embereket. Másképp néztem a kis virágra s az égen szálló felhőkre és másnak hallottam a madárcsicsergést.

Minden megváltozott. A szeretet forrását a lelkem legmélyén éreztem.

Hazatérve Erdélyből, nagyon foglalkoztatott ez a dolog, és ami mögötte van. Kihasználva a technika vívmányait bekapcsoltam a számítógépet és beírtam a keresőbe: IKERLELKEK-DUÁLPÁROK. Nagyon érdekes dolgokra bukkantam. „Az ember egész életét, mégpedig nem csak földi, hanem az örök életét is determináló két legfőbb kapcsolat: az Istennel és a saját lelki társával való kapcsolat”- idézet ez a Névtelen Szellem médiumi közvetítéséből, még a harmincas évek közepéről. Akkor én még csak gondolatban sem voltam, hisz az idő tájt születtek a szüleim.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?