• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

31. Nem azt vonzod magadhoz

Nem azt vonzod magadhoz, amit akarsz – hanem azt, aki vagy.

Olyan emberekkel kerülünk kapcsolatba, kiket eddig sosem láttunk.

Ezek a találkozások olykor jó, olykor pedig rossz kimenetelűek.

Amennyiben a találkozás jó, nem is veszünk róla tudomást, az természetes. Ha viszont rosszul éljük meg, siránkozunk, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk. Ilyenkor tesszük föl a kérdést: miért pont engem büntet az Isten? – Isten senkit nem büntet. Ő jóságos és türelmes. Minden teremtményének megadja a lehetőséget, hogy dolgozzon a karmáján. Ha úgy vesszük, nem is olyan rossz a kép, mint ahogyan azt mi látjuk. Hiszen, ha valamit nem sikerült megoldanunk jelen életünkben, kapunk egy újabb lehetőséget egy következő életben, hogy hibánkat kijavítsuk.

Nagyon kevés számú lélek van, aki képes arra, hogy minden felvállalt feladatot pontosan megoldjon, és ezzel azokat a karmákat, melyek miatt leszületett, teljesen feloldja. Ezért nem kell félni, hisz mindig van egy újabb lehetőség, amikor bizonyíthatunk magunknak, hogy igenis képesek vagyunk megoldani feladatainkat.

A léleknek ez nem is olyan bonyolult, mint az embernek. Az ember sokszor nem képes, és nem is akarja elhinni, hogy minden, ami vele történik, nem ellene, hanem miatta és érte van. Nem szabad elfeledjük, hogy nagyon sok múlik rajtunk, embereken, hogy hogyan fogadjuk el a lelkünknek a felvállalásait és mikor tudatosodik ez bennünk.

Ha felismertük, miért születtünk le a Földre, akkor dolgozzunk a feladatainkon és segítsünk ez által másokat is. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ezt az életet mi kértük és vállaltuk. Próbáljuk hát meg a lehető legjobbat kihozni belőle. Csak rajtunk múlik, mit – és hogyan éljük meg.

Ne hibáztassunk másokat azért, amit mi vállaltunk. Fogadjuk el és tegyük a dolgunkat. Ez a mi feladatunk.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?