• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

10. Minden férfi életében

Minden férfi életében csak egy nő létezik,
akivel a tökéletes harmónia szintjére tud jutni,
s minden nőéletében csak egyetlen férfi létezik,
akivel teljessé válhat!

Néha elég pár óra, hogy az ember életét megváltoztassa valaki. Találkozol vele, és nem kell semmit mondanod. Az érzések magukért beszélnek. A legfontosabb ismertető jele ennek a kapcsolatnak a két ember között megjelenő energia, ami semmihez sem fogható. Csak a szemet látod, csak a tekintetet, s ami azon keresztül átnéz, annyira megdöbbentő, hogy beleremegsz.
Tükröt állít eléd, amiben meglátod önmagad. Az igazi énedet, a valóságot. Amit senki más szemében nem láttál még. Megláthatod a szemében minden mocsoktól mentes arcképedet.

Megreped a burok, amiben eddig éltél! Kapsz egy lehetőséget, hogy megértsd a világot, az embereket, az élet lényegét, hogy élni kezdj. Pár perc, és a vesédbe lát. A képmutatás álarca megreped az arcodon. Nincs hazugság, csak őszinteség, a csupasz, védtelen lélek.

Félsz, hogy vissza fog élni a kiszolgáltatottságoddal. Pedig nem teszi, mert a markodban van, ahogy Te is.
Bármit kér, megteszed. Kérdez, s te olyanokat mondasz neki, amiket utólag sem értesz.
Kettőtök kapcsolatát minden téren a legőszintébb nyíltság jellemzi, kimondva minden érzést, gondolatot; semmi sem marad rejtve egymás előtt.

Tökéletes közöttetek az átláthatóság érzése minden téren.
Eltűnik a józan ész.
Az érzés egyszerűen felperzsel – lángolni kezd a szív-csakra.

Mindezt megélni egy Isteni élmény. Talán külsőre nem is tetszik és korban sem illik hozzád – de ott van az az energia, amiről érzed, hogy a tiéd, ott van a másikban, és mint egy erős mágnes, vonz téged.
Nem bírjátok elengedni egymást, a szétválás fizikailag is fájdalmas. Fájdalmas, mert a két energia egymás felei, ugyanannak az EGY-nek a két része, és amikor összeérnek, képtelenség őket szétválasztani.

Ott van közöttetek a láthatatlan szál, ami az Örökkévalóságon át összeköt titeket.

Az első pillanattól kezdve éreztem, oka volt találkozásunknak.
Mi önmagunkért szeretjük egymást.
Mivel érzelmileg és lelkileg azonosak vagyunk, mindig látjuk, mi a jó a másiknak és igyekszünk segíteni egymást a lelki fejlődésben.
Célunk mind fizikálisan, mind lelkileg azonos és nem érezzük az önfeladás, önfeláldozás terhét.
Az Ikerlelkek egyesülése nem más, mint amikor az a kétféle erő, amely az életet alkotja, összekapcsolódik, óriási villámokat hozva létre abban a pillanatban, amikor a lét törvénye minden ellentétességük dacára egymás felé hajtja őket.

Ami ezeknek az erőknek az egymás felé való mozgását elvégzi nem más, mint az érzékiség. Ez a lélek nyelve a szív Szent teréből. Azért kaptam szívet, hogy erejével feloldhassak mindent, ami gátat szabna lelkem szabad áramlásának.

Az Isteni Szerelem – melybe Csíksomlyón avatódtam be – belőlem sugárzott ki, ami tudat alatt bevonzotta Őt. Lelke megérezte a lelkemből kiáradó feltétel nélküli Krisztusi Szeretetet, és felhívott engem.

Hívása meglepett.
Ezt az embert már időtlen idők óta ismertem.
Milliószor mentünk el egymás mellett, nem sejtve és nem érezve semmit abból, amit az Isteni Sors számunkra elrendelt.
Mivel az Égiek elérkezettnek látták az időt, útjaink keresztezték egymást. Első találkozásunkkor, amint az auránk eggyé vált, úgy éreztem mintha már ezer éve összetartoznánk. Olyan szorosan ölelt magához, hogy törött darabjaim összeforrtak.

Egy érzés futott át rajtam, ami valahonnan ismerős volt, valahonnan – nagyon régről. Azt éreztem, ismerem a gondolatait, a szokásait, az érintését – de ez valójában nem igaz, arra a rezgésre ismertem rá, amelyet magam is képviselek, és ami hirtelen erővel vonzott felé.

A Szerelem, mely azonnal lángra lobbant közöttünk, szinte feloldotta énünk határait. Úgy oldódtunk fel egymásban, mint kávéban a tejszín. Ez egy csodálatos élmény volt. Átölelt és megcsókolt – engedélyt kérve előtte rá. Ez a tiszteletnek egy hatalmas jele. Ezt a lelkem a legtermészetesebben, a maga egyszerűségében fogadta.

Óriási boldogságot éreztem. Viszonoztam csókját s tudtam, ha megcsókolom a lelkét, teste követni fogja. Hálát adok a Teremtőnek, hogy megélhetem azt a csodálatos érzést, amit a duál- szerelem nyújt számomra.

Találkozásunk nem véletlen. Mintha már több ezer éve ismernénk egymás lelkét, úgy közeledünk egymáshoz, s érintéseink régi emlékeket idéznek fel. El merem magam engedni mellette, és épp azért szeretem – amilyen. Jelenléte erőt ad, felemel.

Tisztelem benne a tőlem való különbözőségét, hisz mindig kihozza belőlem a legjobbat A mélységes tisztelet legmagasabb foka van jelen kapcsolatunkban.
Hatalmas tisztelet van benne irántam nőként és anyaként egyaránt. Mélyen tiszteli bennem saját lelkének női oldalát.
Szeretettel beszél a gyermekeimről, mondhatnám azt is, szereti őket.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?