• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

MAG népe… (2)

Jól figyelj most Rám,

mert a harmadik napig utoljára szólok hozzád, hogy senki el ne hitessen téged a nevemben.

Azt a mérhetetlen kapzsiságot, lelki szennyet és szenvedést, amit a Földre és rád zúdítanak – nem tűröm tovább! Új Csillagot látsz majd az Égen – ami éjjeleken és nappalokon neked ragyog. Elűzöm a felhőket, hogy el ne rejthessék előled. Ha megpillantod, ne legyen több kétséged… Hittel kelj útra a Föld minden tájáról és térj haza. Nagyon hamar eljön ez az idő, de ha útnak indulsz – bárhol járj is – megvárja az a Csillag hazatérted.

Ne félj a Fénytől!

Bármikor, ha majd rápillantasz azt hirdesse neked – hogy vigyáznak rád, te már biztonságban vagy. Lesz, aki a tűz forróságát érzi majd, de hozzád csak a fényét engedem. Hidd el, a legkisebb fűszál is olyan értékes nekem – akár az egész rét.

A Kárpát-medencében nem eshet bántódásod. Itt fog megszületni a Sárkány – egyenesen a Föld szívéből… Sokáig volt bezárva, de ereje és szíve hatalmas. Egy Anya bátorságával fogja óvni a Magyar Földet és minden Gyermekét.

Nem lesznek erősödő jelek, egy villámcsapásnál is sebesebben fog kezdődni minden. Hirtelen sötét lesz és nem látsz majd világosságot…két és fél napig. Mennydörgést fogsz hallani a Föld tizenkét sarka felől és villámokat látsz majd a borult és derült égen is mindenfelé… de ne félj!

Ha nem tudsz hazajutni, erős legyen a hited – és a leghatalmasabb vihar, a legmagasabb szökőár és a legerősebb földindulás vigyáz majd rád – hogy bajod ne essen. Az otthon lévők ne pihenjenek és ne magukért imádkozzanak, hanem másokért – ne összezárt tenyérrel, hanem kitárt karokkal. Imádkozzatok sokan egy helyen, nagyobb lesz erőtök – mely megtartja majd a házat. Gyújts a sötétben gyertyát, a fénye végig kitart melletted. Míg le nem csendesül a Föld – a harmadik napon, bármilyen hangot is hallasz kintről – ne nyiss neki ajtót. Senki ki ne lépjen a házból és ki ne tekintsen addig! Ha ezeket tartjátok, nem eshet bántódásotok – legyen hited és nem lesz mitől félned.

De a harmadik napon, mikor újra felkel a Nap – lépj ki családoddal és csodáljátok meg az örökségeteket – mert olyan asztalt terítek addigra, hogy többé ne legyen gondotok nektek semmire. Télen zárod be az ajtót – de a tavaszra nyílik majd.

Ne hitegess senkit – akinek füle van – meghallja…


a gondolatok érkezetek Bösztörpusztán


szeretettel, Emese
Please follow and like us:
Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?