• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

Küldetésünkhöz mindannyiunknak el kell jutnia

Küldetéséhez mindenkinek el kell jutnia, s betöltve e küldetést, az emberiség szolgálatába kell állni.
Amíg nem találjuk meg helyünket a világban és csak mosott agyú rabszolgákként szolgáljuk a kizsákmányoló rendszert, s birka módjára menetelünk a vágóhíd felé TAJ számmal megjelölve – addig nem vagyunk Önmagunk!

Mindig van esélyünk újrakezdeni, szárnyainkat próbálgatva egyre magasabbra jutni. Megismerni az ismeretlent s a láthatatlannak hitt dolgokat elkezdeni látni.
Ehhez viszont magunkon kell kitartóan dolgozzunk, hogy kiszabadulva a Mátrixból belekerüljünk a lét áramlásába. Hisz egész életünk a fejlődésről szól, s aki leragad, az kimarad a csodákból, mit az élet kínál fel számára.

S egyúttal elzárja magától azt az Égi segítséget, amit a küldetéséhez egyébként természetes módon megkapna. Mert az Univerzum készen áll, hogy segítsen nekünk – ha vállaljuk a munkát.
Küldetésünk egyedi és más által be nem tölthető, viszont nagyban függ elszántságunktól és alázatosságunk mértékétől.

Küldetésünkre meg kell érnünk s a feladatra fel kell készülnünk. Ehhez időre van szükségünk, hisz a belső munka időigényes.

A türelem viszont áldás az életünkben!

Az Igazságnak sok fokozatú Fénye van.

Akik ennek a Fénynek a birtokában vannak, azokból eleinte úgy sugárzik, mint egy kis mécses, mely még csak a szoba árnyait tudja elkergetni – de végül már ragyog, mint a Nap, mely az egész világ sötétségét el tudja oszlatni.
A Fény mécsese azonban csak úgy sugározhat a Földre, ha vannak, akik lángjára vigyáznak.

Anubis

szeretettel, Emese
Please follow and like us:
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?