• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

küldetés?

Beköszöntött Bodonyba is a tavasz – 10 fok van, langyos szél fújdogál…s bár nem látom a Napocskát, eltakarják a felhők – mégis azt érzem, vége a télnek – visszafordíthatatlanul… csicseregnek a madarak… imádom az életet!

Megyek az utcán – tejért igyekszem – s a szemközti hegy havas csúcsáról Gaia – Szó-fia integet nekem… Jóleső melegség járja át szívem… Egyre többen köszöntenek mosollyal arcukon… és egyre többen látják lelki szemeikkel a Fényt körülöttem… Csodálatos érzés kerített hatalmába – talán meg sem tudom fogalmazni… A szeretet, amit érzek – belülről szétfeszít. Az a pár pozitív töltésű gondolat, amivel barátom köszöntöttem reggel – lefektette mai napom alapkövét… Mint egy üstökös – amit röpít a lángcsóva…

Szétnézek… Szegénység vesz körül… Megfogalmazódott bennem újra az a kérdés – amit már annyiszor föltettem ittlétem alatt – Miért pont ITT? Egy eldugott, Isten háta mögötti – palócok lakta, szegény falucska… melynek lakói nem a vendégszeretetükről híresek… és a betelepülőt „gyütt-ment”-ként kezelik… Érzelemben szegény palócok lakják, kik nem igazán értik a szeretet lényegét… Teremtő Atyám! – csapott fejbe a felismerés… micsoda párhuzam… A történelem megismétli önmagát… Nekem itt feladatom van…

A hely csodálatos… a Természet ölelésében béke és nyugalom vesz körül… Távol a nagyvilág zajától… ez itt maga a Paradicsom számomra. S ha a múltban nem a fájdalmat, hanem a tanítást látom – összeáll a kép, és világossá válik – miért vagyok itt.

Az emberek csodálattal néznek rám, hisz lelki szemeikkel látják a Fényt, ami aurámból sugárzik.

Harminc évnyi házasságom kudarca után, az élettől kaptam egy újabb lehetőséget. Egy embert nem tudtam a Lelkéhez vissza vezetni és megtanítani a szeretetre. Úgy látszik – csődöt mondott tudásom egy újabb lehetőséget kapott. Most egy egész falu a tét. Azt érzem, jó úton vagyok, és kapok annyi Égi segítséget, hogy ezt megtegyem. Nem vegyülök el a palócok szeretet sivár tengerében, hanem életemmel példát mutatva, létemmel Én fogom őket fölemelni a Fény Hajójára… és megtanítani nekik a Feltétlen Szeretet és Szerelem gyakorlását. ITT – az Istennő Hegyén – Maat Rei és Gaya ölelésében… a Kékes hófödte csúcsa alatt. Micsoda Isteni Kegyelem!

Hálás Vagyok mindenért. KÖSZÖNÖM.


szeretettel, Emese
Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?