• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

14. Jézus mai szavai …

Nem is nagyon értem, hogy mi történik – hisz mindig csak annyit mutatnak meg számomra az útból, amennyit felfogni vagyok képes. S itt már az elme – mint olyan – nem játszik.
Éjszakánként a Szívemhez szólnak – s Én a Szívemen keresztül adom tovább Nektek. Mert ami most történik, az elme szempontjából – értelmetlen.

Ennek az egésznek egy sokkal magasabb értelme van, mondhatnám azt is – Isteni Kegyelem.

Menjünk vissza az időbe – ne sokat, csak Jézus születéséig. Mivel az Öröklétben nincs idő, ott párezer év – egy pillanat csupán.
Világunk már akkor is egy fertő volt – készen állva a pusztulásra – s Jézus a Szeretetet hozta el számunkra, halálával megváltva az emberiséget.

Akkor kevesen értették Őt – és hiába telt el több mint kétezer év, igazából ma sem értik a történtek lényegét. Mert nem elég az, hogy templomba jársz – mert a vallások is az „oszd meg és uralkodj” zászlaja alatt működnek, és gondold csak át, hogy a magadra dobált fordított kereszt sem Lelked üdvét szolgálja! Nagyon félrevezettek Téged! Őt ne a templomokban keresd –
Őt magadban kell megtalálnod!

Jézus nélkül elveszel – csak még ez nem tudatosult benned. Mivel az Öregisten beavatkozott a 26 ezer évenként bekövetkező “ciklusváltás” kimenetelébe, hogy az emberi élet ne tűnjön el a Földről (és a Fény a Világmindenségből) – most – a vírus elszabadulásával megkaptad a választás lehetőségét. A döntés – szabad akaratod jogán – a kezedben van!

Változol – vagy távozol?

Nincs más lehetőség.
A rosták működésbe léptek, s az Égi malmok elvégzik a munkát… A vírus ellenszere – az Isteni Szeretet!
Igen. Jól látjátok.
A karantén ebben segít – indulj el befelé és keresd meg Önmagad Isteni Szikráját. Ezáltal találhatsz ki az omladozó Mátrix zsákutcáiból!
Ha nem teszed meg – az omladék maga alá temet!

Ne mond, hogy most hallasz róla először, hisz amióta Jézus köztünk járt a Földön – folyamatosan próbál szólni hozzánk, a bennünk lévő Istennőn keresztül … de az ember vak és süket, s olyan szinten merült el az anyagban, hogy az illúzió álkirakatában istent játszva – nem érnek el hozzá az energiák…

Ébredjetek, amíg még nem késő!


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?