• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

12. IKER SZERELEM

Mivel test adatott nekünk Isten szeretetének kifejezésére, így tulajdonképpen testtel rendelkező Szeretet-organizmusok vagyunk. A Szeretet frekvenciáin keresztül kommunikálunk egymással.

Férfiak vagyunk és Nők. Azért teremtett Isten így bennünket, hogy általunk megélhesse saját szeretetének kifejeződését, és rajtunk keresztül önmagára találhasson – bennünk.

Nem tudom, érted-e? 
A bennünk lévő Isteni rész talál egymásra a Szerelemben.

De nem mindegyik szerelemben, csak ami a Szív frekvenciáján tud kommunikálni egymással. Mikor két Szív együtt dobban.

A Szív nem a fizikai szívet jelöli, hanem a Szívcsokrát, ami az F hang rezgéstartományába tartozik, és a zöld szín fénytartományába – az a Szeretet hangja és színe.

A Szerelmet Neked kell elindítanod – Szívből.

Minden csokra energiáit a Szív gyűjti egybe, s ha meg tudja tartani magát ebben az állapotban – akkor Te magad leszel a SZÍV.

A Valóság középpontjával leszel EGY – Istennel. 
És amint ez megszületik benned, bevonzod majd, aki melléd rendeltetett. Minden egyes Szív egy picikét különbözik a többitől. Egyéni szálak, hangok, szimfóniák vannak beleszőve. Isten játékos kedvét bizonyítja, aki mindenféle formában szeretné megélni teremtményei által a Szerelmet, s ezáltal az Örök egymásra találást. 
Tehát, mindenki számára csak EGY valaki van rendelve.
Hogy miért hívják Ikerlángnak?
Azért láng, mert mikor egybegyűlik ez a sok erő a csokrokból, mint egy mágneses hullám, felizzik, egymásnak feszül a sok energia. A két pólus – a női és a férfi – egymásba kapaszkodik belül.

A mágneses vonzás következtében feszültség áramlik közöttük – és kigyullad a Fény. 
Ez a Fény egy belső fény mely a Szívben van – a gyűjtőpontban.
Két LÁNG születik. Egyformák. Ikerlángok. 

Sokan keresitek ezt a Szerelmet – ám amíg az ember keres, kutat, addig valami hiányt igyekszik bepótolni az életében. Amíg hiány van – addig nincs harmónia. Amint harmóniába hozod magadban a „háromlábú pillért” és önmagadban is teljes EGÉSZ leszel… megváltozik minden. Ezt egy önmagadon végzett belső munkán keresztül elérheted.

Ha rádöbbensz, Ki Vagy valójában – bevonzod életedbe azt a Társat – akit Lelked a kezdetektől keres – kutat, mert vele EGY – é válva találsz csak Haza.

Akarattal nem vonzható be. Csak úgy működik, ha hagyod, hogy előbb Isten véghezvigye benned a felizzási folyamatot, hogy építsen benned kedve szerint!

Nem könnyű az Út, de csodálatos.

Az Iker-lángok találkozása energiaörvényt kavar, amely Fényként villan fel a tömeges tudatlanság sötétjében.

Mi történik a színfalak mögött?

Akkor érkezik ez a Szerelem láng, amikor eljutottál arra az önismereti- és energiaszintre, ahol már aktivizálódhat ez a küldetés. Hiszen ez valóban egy küldetés. A nagy EGY S ÉG részeként, nem csak téged emel – hanem a Világot is.

A küldetés lényege, tükröt mutatni a leghatalmasabb érzésre, a Szerelem legmagasabb fokára – ami Te magad is vagy – hiszen ebből az energiából épülsz fel, ez benned van.

Visszatükrözve e Szerelmet, meglátjátok egymásban saját magatok Isteni Szikráját.
Te csodálod azt, ahogy ő érez irántad, amilyennek lát, ahogy rád néz – és ő is csodálja ugyanezt benned. Ő is egy tükör. A szemein át meglátod magad gyönyörűségét és szerethetőségét is.

A Nőkben erősebben lángol a Szerelem. Ősi törvény, hogy a Nő feladata elvezetni a Férfit a saját Lelkéhez. Talán ezért is kezdeményezőbb a Nő, hiszen ösztönösen vezetni próbál.

Minden az önszeretettel kezdődik…

Ez a folyamat rendesen gyémánttá csiszol és visszavezet Önmagadhoz. Rengeteg “hibás” vagy félelem programot felülír Szeretettel, így már másban sem fogod azokat meglátni. Több területen tudsz szeretni, egyre kiterjedtebben, egyre teljesebben.

Talán érted, miért is tőle kapod a legnagyobb tanítást – mert Ő képes a legjobban felborítani benned valamit, ami billeg, mert nincs még a helyén, rámutatni hiányosságaidra – és Szerelmével begyógyítani fájó sebeidet.

Ahogyan magunkat elfogadjuk, és megszeretjük – úgy ez fog kifelé is tükröződni. Több megértéssel, elfogadással és több Szeretettel a külvilág felé.

Mindaz, amit eddig a Szerelemről tudtam kevés, hogy leírjam a történéseket. Természetfeletti, megmagyarázhatatlan jelenségek kísérik. Az érintésekben hihetetlen energia van. Teljes önfeladást követel – mély alázatot.

Át kellett lépnem önmagam határait, nem is tehettem mást, hisz a bennem rejlő erő felülírt minden régi mintát. A Női és Férfi energia harmonikusan kiegyenlítődött bennem. Ami szívünket összetartja – egy Szent kapocs, amit semmilyen erővel szétszakítani nem lehet. Az Ő érzései – az Én érzéseim. Gondolati szinten kommunikálunk egymással.

Olyan ez az egész, mintha egy Tóvá változtunk volna – ha bármelyikünk is hullajt egy könnycseppet vagy elrejt érzéseket magában, az meg fog rezdülni a tó felszínén – így mindketten tudjuk, mi zajlik a másikban.

Esténként ujjaimmal végigsimítom a Lelkét – s ahol repedést találok, Szeretetemmel begyógyítom azt.

Szerelmünk őszinte, így nem marad folt a Szívünkön – harmóniában és Isteni Békességben hajtjuk esténként álomra fejünket. És reggelente úgy nézünk egymás szemébe – mintha tükörbe néznénk. Az Isteni Igazság és Szeretet néz vissza.

Ez a kapcsolat hihetetlen mértékű lelki és szellemi fejlődést rejt magában mindkettőnk számára. Pillanatok alatt átfordul minden és felépül egy közös út.

A család és a barátok kemény ellentábort alkottak – attól féltek, elveszek ebben a kapcsolatban. Óva intettek Tőle – hogy nem hozzám való. Hát ahhoz az énemhez nem is, akit ők ismertek – ahhoz viszont, akit kihoz belőlem – annál inkább.

Első perctől kezdve nem volt kétséges a közös élet, közös munka, de még egy közös gyermek megszületésének lehetősége sem – ennek az oka, hogy mindketten tudtuk már a találkozáskor, hogy közös feladatunk van az Új Világ teremtését illetően.

Megtaláltuk küldetésünket, ami elemi erővel vonzott, azonban munkánk feladásával járt.

Kapcsolatunk egy ajándék, s bár az emberiség nagy része megkapta – nem mindenki tudja kibontani ajándékát.

Aki azt hiszi, hogy ez csak egy múló divatláz, spiri baromság – az még nem találkozott Lelke másik felével. Sokan tagadják, kinevetik, bírálják és megmagyarázzák, hogy ez az egész miért nem létezik.

Ezzel én már rég nem törődöm, számomra csak az a fontos, amit érzek és gondolok – mert ez teremti meg a valóságomat.

Végre önmagam lehetek, mert mindaz, amit ez a kapcsolat kihoz belőlem – az VAGYOK ÉN!

Minden könnycsepp, amit elhullattunk, gyémánttá válik az igazi felébredés ösvényén és minden, ami szétválasztatott – ismét egyesül.

Amikor szívemet szívéhez hangoltam csodák történtek a mélyben – s az életem hirtelen értelmet nyert.

Amikor az Isteni – Férfiasság és az Isteni – Nőiség Iker Fénysugarait kéred és hívod ebbe az életbe, a korábban különvált Ön Tudat elkezd felébredni és gyógyulni. A vonzást többé nem lehet sem figyelmen kívül hagyni, sem megállítani. Mindannak ami ennek a két Fénysugárnak az útjába áll – törvényszerűen meg kell változnia.

Amikor a visszahívás, az „Igen” kinyilatkoztatik, ez azt jelenti – hogy a Hitedet a Szerelembe helyezed.

Felismered a Teremtés áramlását, mint Létezésed lényegét…

Két Lélek, amely egy felbonthatatlan Egységbe testesül.
A Szerelem ereje rögvest bekapcsolódott az Életünkbe és az újraegyesülés folyamata elkezdődött.

Az igazi felismerés lelki síkon ment végbe! Utunk a kölcsönös fejlődés…
Nincs még egy olyan Lélek, amellyel intimebb, egymásba fogadóbb, teljesebb kapcsolatunk lehetne…
Szerelem, amely túlmutat a Szerelmen… Együtt egy hihetetlenül erős Energia – Fényforrást alkotunk… A látók ezt fizikai síkon tapasztalják, látják körülöttük a Fénylő Kristálygömböt.

Találkozni vele… megérinteni… hallani a hangját… a szemébe nézni… leírhatatlan tapasztalás… a határ a valóság és a képzelet között.

Nem erős vagy gyenge vonzalom – hanem a Végtelen Érzékelése. Mintha egy végtelen dimenzióba lépnénk, anélkül, hogy tudnánk hogyan, mikor és miért – és mintha látnánk saját magunkat megvillanni egy tükörben…

Téged szólítalak – Lelkem.

A Szerelem művészet.
Szeretni anélkül, hogy uralkodnánk…
közel lenni anélkül, hogy elnyomnánk…
szabadságot adni anélkül, hogy elhagynánk…
– és mindvégig Vele maradni.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?