• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

Figyeljünk oda, hogy kit követünk!

Sok minden foglalkoztat mostanság. Az Internetet böngészve elém kerülnek furcsaságok – melyek előtt, mondjuk így: értetlenül állok.

Szépen megszerkesztett honlapok mögé rejtőző gyógyítók – jól csengő neveken, többnyire arc nélkül – kínálják „tudásukat” jó pénzért, az útkeresők számára, kik kapaszkodót keresnek az omladozó mátrix romjai között.
Segítenek a női szakrális erő felszabadításában, vagy táltosokat képeznek, vagy istennői misztérium beavatásokat tartanak, és még sorolhatnám. Általuk igaznak vélt tudást(?) adnak át Neked – borsos áron?

Virágzik az ezo-kereskedelem,
alakul az exo-üzlet.

“Csatornázások” tömegei jelennek meg hetente, de érdekes módon szinte kivétel nélkül minden csatornázó külföldi – többnyire angol. 

Egyáltalán a közzétett csatornázásokból mennyi az Igaz, mennyi az egó (hozzáértők is elfogadják, hogy a csatornázó elméje minimum a felét csak hozzáteszi) és mi a félrevezetés?

Magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért az angol csatornázók üzeneteit közvetítik a magyar oldalak – amikor az angol közismerten az egyik legprimitívebb nyelv jelenleg a Földön. 

Mi Magyarok pedig az Isteni Teremtő nyelvet beszéljük – köztünk nincs egyetlen arra alkalmas személy sem, ki az Égi üzeneteket lehozza? 

(Avagy van, de már túlléptek a hírnév és gazdagság utáni vágyaikon és más módon segítenek bennünket?)

Ráadásul, a Magyar elme gondolatait szinte lehetetlen idegen nyelvre lefordítani. KÉP-telenség!
Ez visszafelé is igaz, az angol nyelvű üzenet fordításkor elveszti a lényegét!

és

Ha az egész Internet zsidó kézben van, miért is engedik meg az effajta csatornázást? …hisz az nekik nem igazán jó, ha a Magyar öntudatra ébred…

Sok az álpróféta? Netán ez az évszázad átverése?


szeretettel, Emese
Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?