• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

7. Fényből jöttem

Fényből jöttem, Fényben járok,
Fény van bennem, fényt sugárzok –
és ha eljön az idő Fénybe szállok!

Közben kinyílt a Világ körülöttem, s teljesen megnyílt a szívem. Olyan volt, mint egy ezerszirmú lótusz, mely lágyan ringatózott a víz hullámain, élvezve a Nap sugarainak simogató melegét.

Bösztörpusztán, ahogy tiszta szívvel öleltem lélektestvéreimet, olyan tapasztalásokra tettem szert szeretetből, hogy az maga a csoda. Elmondhatatlan! Leírhatatlan!

Vannak helyzetek, amikor nem tudsz szólni. talán a szavak nem is érnének célt vagy olykor félreérthetőek; viszont az ölelés azt mondja el, amit a lélek hallani akar.

Ölelésből naponta négy kell a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a boldog élethez.

Áradt belőlem a feltétel nélküli Szeretet, s ez által a gyógyító energia mindenki irányába. Öleltem és viszont öleltek, idegen emberek szemében az Istent láttam meg, és éreztem, hogy mindannyian egyek vagyunk.

Bekapcsolódtam az országos ölelés-napokba is, és folytattam a szeretet áramlásának közvetítését itthon, Békéscsabán. Jó volt érezni, amikor vissza is kaptam ezt a szeretetet.
Volt, akit gyermekkora óta nem öleltek meg, volt, aki a vállaimon sírva fakadt.
Volt, amikor szólni sem tudtam, de érintésem hatására gátak szakadtak fel az emberi lélekben, falak omlottak le, helyet teremtve ezzel a Szeretet magocskáknak, melyeket megpróbáltam szétszórni az emberek között.
Hiszen szolgálatot teljesítek azzal a Szeretettel, amelyet Isten, mint mennyei magot elhintett a lelkemben, hogy tovább adjam azoknak, akik szeretetben még szegények.
Hirdessem a jót s az igazat, az Isten kegyelmét. Ez az a munka, melyet Isten elvár minden gyermekétől, aki Krisztus áldozatát megértette.

Az igazi Szeretet, amely lélekből árad ki, sohasem azt keresi, aki neki szolgál, hanem akinek ő szolgálhat, akinek ő adhat, és akiben megtalálhatja ajándéka jutalmát.

A tiszta Szeretet – őszinte segítségnyújtás, önzetlenül adva.

Csak a Szeretet érzésében ismer az ember önmagára és benne találja fel az Isten nagy akaratát! A Szeretet tartja össze a világot. A Szeretet maga az élet. Szeretnem kell!

Megváltoztam.

Sokan nem értenek meg, még sokszor a családom sem.
Álmodozónak tartanak, aki a csodára vár, aki nem itt él az anyagi világban.
Aki kerget egy álmot, amit soha nem ér el.
Aki meg akarja váltani a Világot.

Hogy őszinte legyek, néha úgy érzem, hogy nagyon kevés közöm van ahhoz, ami körülöttem történik.
Fejlődik a lelkem, tágul a tudatom, emelkedik a rezgésszintem és arra vágyom, hogy minden, ami nem Isteni, nem tökéletes, nem igaz – kopjon le rólam.

Hol legyek önmagam, ha a családomban sem lehetek az?
A Szeretet lényege az elfogadás.
De vajon van-e határa az elfogadásnak? Ennek határát egy döntés szabja meg – meddig vagyunk képesek elviselni egy bizonyos dolog létezését a másik emberben?
Ezt az ember egyénileg dönti el.
Szerintem nem érdemes hibáztatni a valóságot azért, mert esetleg nem akarjuk elfogadni.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?