• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

17. ELJÁTSZOTT ESÉLY…

Hát ti tényleg nem látjátok? Képtelenek vagytok túllátni a Mátrix korlátain?
Rettegtek a vírustól, s még azoktól is elhatárolódtok, kiket pár hónappal ezelőtt még magatokhoz öleltetek?

Épp most, amikor az Égi iránytű jelez – s a bolygóállások egységet hirdetnek. Amikor emelkedni kellene ahelyett, hogy összezuhannánk, s félelmek közepette teljesen eltávolodnánk egymástól.

Nem látjátok magatok körül a változást? Hogy mi célt szolgál ez az egész?

Forduljatok befelé, s talán ott középütt bent választ kaphattok kérdéseitekre.

Ti tényleg azt gondoljátok, hogy ez a világjárvány, ami az egész bolygót érinti a sötétség műve, és ártó szándékkal érkezett közénk, hogy pusztítson? Tévedtek.

Mindannyian egy Isteni Kegyelem részesei vagyunk – mivel Öregisten Apánk beavatkozott, hogy tékozló gyermekei kegyelmet nyerjenek.
Csak gondoljatok bele, milyen életet éltek? Fizikai szinten pusztítót, gondolati szinten ártót, energetikai szinten kaotikusat! Amilyen energiákat korbácsoltok és amilyen gondolatokkal teremtetek – olyan életet éltek. Mindenki egyénileg, de a sok egy – összeadódik.

És most nem tetszik a világ, amit teremtettetek? Hát magatoknak köszönhetitek.

És mit tettetek a bolygóval, ami otthonotokat adja?

Földanya MOST megálljt parancsolt, mivel gyógyulni szeretne. A rajta élő „ártó lények” karanténba kerültek – így nem árthatnak tovább!

Csak emeljétek tekinteteteket az Égre – azúrkéken ragyog és nincs rajta repülő, mely méregcsíkot húzna. Lecsökkent a közúti forgalom mely légszennyezést okoz – ezáltal tisztább a levegő, amit belélegzünk. Tisztábbak az utcák, nagyobb a csend és a nyugalom…

Földanya boldogan gyógyíthatja önmagát!

Kövesd a példáját Te is, ki otthonod falai közé „kényszerültél” – s fordítsd ezt az időszakot saját gyógyulásodra és saját fejlődésedre!

Mert ugye egyetértünk abban, hogy egy beteg világban csak beteg emberek létezhetnek.
Nézz bele a tükörbe, amit az élet tart eléd, szabadulj meg a generációs lenyomatok törmelékeitől, bontsd le hiedelmeid védőbástyáit, és emeld tudatodban démoni részeid, melyeket letagadsz. Tudd, hogy nincs rájuk szükséged!
Ha emelkedni szeretnél, csak visszahúznak Téged – gyenge szárnyaid nem bírják el a sok összegyűlt „szemetet”. Meg kell tőle szabadulnod!

S ha elvégezted magadban a nagytakarítást – és Szíved szent terében REND uralkodik – megtalálod Önmagad Isteni részét, és a SZERETET begyógyítja fájó sebeidet – s megvéd a vírustól Téged. Ez az egyetlen GYÓGY SZER – és ugye ez is csak magyarul értelmezhető!

Bízz a Lelkedben, Ő tudja az Aranykorba vezető utat.
Nyugodtan Rá bízhatod MAG ad!


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?