• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

Egy Újabb Kezdet

Életem kettétörött.
Nem éreztem szomorúságot.
Szeretet volt bennem s szabad Lelkem boldogan szárnyalt.

Az Újév új lappal indult, tisztán, feltétel nélküli Szeretetben és békében. A szétválás körüli háborgó helyzet nem érdekelt. Még az sem, hogy mocskoltak azok, kik addig szerettek. Sem az, hogy szinte méltóságomtól megfosztva vesztettem el majdnem mindent.

„Ne nézz hátra” – csengnek fülemben Apám szavai, s Én megfogadva tanácsát – elengedtem mindent.
Ez által sokkal többet kaptam, mint gondoltam volna. A gödör alján felálltam, föltekintettem az Égre s tovább indultam. Innen szép győzni!
Isten velem volt és nem törtem össze. Szívem szeretete átölelt minden létezőt. Én öntöttem reményt a környezetembe – mialatt gyógyultak Lelkem sebei.

Csodálatos Barátok gyűltek körém, s ott voltunk egymásnak, így soha nem éreztem magam egyedül. A közös cél összekovácsolt bennünket, s azt éreztem, minél több szeretetet árasztok magadból, annál több szeretetet kapok vissza. Mennyire igaz, hogy tiszta vizet önteni csak egy üres pohárba lehet!

Ülök a meleg kemencepadkán, úgy simulok hozzá, mint a csibe a tyúkanyóhoz. Melege átjárja a Lelkem. Körülnézek a lakásban, ami az otthonom – s mérhetetlen hálát érzek mindenért, ami az életemben megadatott.
Picinek érzem magam, csak egy porszem vagyok az Univerzumban, gyenge és sebezhető.

Mégis van bennem valaki. Egy Csoda, amit Isten helyezett belém. Hogy porszemként is határtalan erőt érzek magamban. S ez az erő a fuvallat lágyságával hat a környezetemre.

Nem biztos, hogy érted, amit leírok, mivel ezeket az érzéseket nem lehet átadni. Hallottam már róla régebben, de átélni csak most sikerült. Ám ez maga a Csoda! Elmondhatatlan. Leírhatatlan.

Úgy döntöttem év elején, visszaveszem születési nevem s ezzel együtt az erőt – a hármas szám erejét, mely a legerősebb Isteni szám – amellyel a Földre érkeztem. Az egész procedúra egy magzati kor idejét ölelte föl, így az őszi Nap-szertartás idejére sikerült elérnem, hogy visszaszerezzem Egyéniségem.

Csodákat éltem át a Bodonyi táborozás alatt is. Fényem beragyogta azt a csodálatos helyet – ám ez pár embert felettébb zavart.
Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy a jurtát, melyre már oly régóta vágytam – ott állítom föl. Erre az ősz beköszöntével sor is került.
Megszületett EMESE ÁLMA, mely az Istennő hegyén, a Mátrában – a Földi Tejút egyik legmeghatározóbb pontján – vált valóra. A jurta, mely szentsége által Templomként szolgál, Égi Otthonom földi levetülését jelenti számomra, ahol Istennőként újra élhetem az Atlantiszi álmot, melyet oly sokan – mi Csillag szülöttek – magunk előtt tartunk, mint megvalósítandó célt. Az idő most érkezett el.

az új otthonom

Az Égi rosták működésbe léptek – most válik szét a búza az ocsútól.
Bizakodva nézek a jövőbe, s mindent megteszek, hogy emelt fővel nézhessek az Ősök szemébe.

Számtalan tapasztalattal lettem gazdagabb a Népgyógyító képzés során is. Nem is annyira a tudás miatt kerültem oda, hisz a tudás már bennem volt, csak felszínre kellett hozni.
Inkább az emberi kapcsolatok miatt, ami további utamat nagyban meghatározták.

Csak egy kis érdekesség, ami ide kívánkozik.
A Népi Gyógyító képzés első napján, egy szituációs gyakorlat kapcsán történt valami, akkor nekem szokatlan. A csoportból Lelkem azonnal kiszúrt egy, addig számomra még teljesen ismeretlen embert – kinek auráját sötét energiák töltötték ki – így figyelmeztetve engem a későbbi történésekre. Mivel én is mindig magamból indulok ki, e jelzést nem értettem. Nem is gondoltam arra, hogy egy ilyen csoporton belül is lehetnek ártó szándékú emberek. Lelkem jelzése – így saját fájó tapasztalatként jelent meg életemben. Később, majdnem bele is haltam.
Ő volt ugyanis az a nő(?), aki szcientológiai képzés után, fekete mágia alkalmazása által próbált eltávolítani az útból.
Akkor egy hétig feküdtem negyven fokos lázban, kétoldali tüdőgyulladással, minden szokványos indok nélkül. Többször is eszméletemet vesztettem. Volt pillanat, amikor azt éreztem – ezt nem élem túl.
Nevetséges, hogy hozzá meghívott, baráti vendégként, mindezt egy karácsony esti vacsora elfogyasztását követően éltem át.

Fontos azt tudnotok, hogy az ételben “elhelyezett” fekete mágia gyors és erős hatást fejt ki.
Mindez 2015 december végén zajlott.

Amíg az ágyat nyomtam, volt időm gondolkodni – és sok minden világossá vált számomra. Azóta megtanultam jobban figyelni Lelkem jelzéseire, s komolyan venni a megérzéseimet. Magamon tapasztalom a változást, amin keresztül megyek.

Jut eszembe,
a záró vizsga napján G. Gábor mélyen a szemembe nézett, s csak ennyit mondott – „Te nem fizikálisan fogsz gyógyítani.”
Értetlenül néztem rá, hisz akkor még nem értettem, hogy annak, hogy ez a képzés az utamba került – egy sokkal magasabb célja volt.

Mára már arra is rájöttem, hogy a szellem szintű üzenetnek átfutási időre van szüksége, hogy átíródjon a fizikai síkra és ott manifesztálódjon.

Így vissza tekintve, minden történésért csak hálás lehetek – általuk váltam még erősebbé.

Hála és köszönet mindenért!


szeretettel, Emese
Please follow and like us:
Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?