• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

EGY TERMÉKENY NAP

A szökőnap előtti reggelen fehérbe öltözött a táj – első alkalommal ezen a télen – sűrű pelyhekben hullt a hó.
Olyan energiák voltak, hogy szinte tapintani lehetett. Egész testemen éreztem a ránk zúduló finom energiákat – mint lágy bizsergést.
Ültem a szobában, ahol egyébként meditálni szoktunk – s a Fényoszlop szinte magától felépült. Éreztem és láttam, amint az oszlopon keresztül, vakító Fény áramlik a fejtetőmön át – szétterjedve testemben, az utolsó sejteket is átitatva – majd talpaimon keresztül továbbhaladt, Földanya Szívébe.

Csak hagytam történni, hisz csodálatos érzés volt. Így telt el a délelőtt, majd az ebéd előtti asztali áldás közben megismétlődött – de már jóval erősebben. Nem is csoda, hisz a Schumann rezonancia a határérték többszörösére ugrott.

Azt éreztem, hogy a fejem kettéhasad, majd tompán fájni kezdett s ez a fájdalom a nap előrehaladtával csak egyre fokozódott. Fájt a homlokon s a fejem közepe belül. A tobozmirigy erősen dolgozott. Ilyenkor töltődnek le a programok – csak hát a fájdalom úrrá lesz a testen. Ilyen esetben az ember bekap egy bogyót, hogy a fájdalmát csillapítsa. De a gyógyszer hatása negatívan befolyásolja a program letöltődését.

Én ilyenkor lefekszem és megpróbálok meditálni – ami többnyire sikerül is. Megpróbálom túlélni az egészet, és úrrá lenni saját fájdalmaimon. És ez így megy már több mint tíz éve intenzíven – ami az utóbbi egy évben besűrűsödött és felerősödött.
Ahogy emelkedik a Földre áramló Fény mennyisége – az Isteni Energia ereje – úgy érzem a hatását magamon.

Mindez értünk történik és nem ellenünk! Ez az energia segít minket a felemelkedésben.
Segít felszínre hozni az emberben az árnyékrészeket – átvilágítva teljes lényét. Segít lebontani ezáltal a falakat és a megkövült hiedelmeket – melyek eddig kitöltötték életét, de föntebb már nem alkalmazhatóak.

Ez a szó, hogy „föntebb” megtévesztő lehet számotokra – így mindenképpen beszélnünk kell róla.
Megpróbálom elmagyarázni.
Állsz az otthonod nappalijába és szétnézel magad körül. A padlón állva, csak azt látod, ami közvetlenül körülötted foglal helyet – látótered itt véget is ér.
Ha fölállsz egy székre, már sokkal többet látsz. Látod a képet föntről, látod azt, hogyan jutottál oda, és ha egy döntést követően lépsz – mi fog történni. Pedig csak egy széken állva a nappalidat látod, ám mivel egy magasabb nézőpontból látsz rá – megváltozik a kép.

Képzeld most ezt el egy tíz emeletes ház tetején állva. Hány embernek látsz rá az útjára és sorsának történéseire.
S most képzeld el így, a dimenzió váltást. Egy magasabb dimenzió nem azt jelenti, hogy felszállsz. Nem fogsz fölszállni a város fölé, s ott lebegni, csak azért mert Te dimenziót váltottál.

Ez teljesen mást jelent. Tudatváltást.
Csak a tudatod emelkedik egy magasabb szintre – de Te a testedben továbbra is a Földön létezel.

A tudatod viszont – minél magasabb szintre emeled – egyre többet lát, mígnem egyszer csak elkezded Isten szemével látni a dolgokat.

Ez jelenti a dimenzióváltást/vagy tudatváltást!

Egy emelkedett tudatszinten, mely megemeli a bolygót is – itt a Földön emberi testben Isten-emberré válni. Ez a feladatunk!

Lehozni a Mennyországot a Földre!

Úgy élni a mindennapokat, hogy a legmagasabb tudatossággal éljük mind a hét csokra szintet a legnagyobb harmóniában – s közben a szívünkben az Isteni Szerelem lángja lobog.

Ezért vagyunk mi emberek különleges helyzetben – és ránk figyel az egész Univerzum – mert ezt csak mi vagyunk képesek megcselekedni, emelve ezáltal a Mindenséget.

Érezd magadban az erőt!


szeretettel, Emese
Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?