• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

23. AZ IGAZI FÉRFI

Mit is jelent Férfinek lenni?
Erőt, odaadást és hűséget. Megbízhatóságot. Szilárd alapot, melyre családot lehet építeni. Védelmet a közösség számára. Egy olyan erőt, ami az önfeladásban és az áldozatban nyilvánul meg.

Az Igazi Férfi akaratáról lemond, s erejét egy magasabb Akarat szolgálatába állítja. Az ilyen Férfi igazi hős. Nem agresszív, s Igaz Tudása mellett kiállva legyőzi az agressziót a Világban.

Igazi lovag, kinek erénye nem a támadás, hanem a védelem. A harcost a Keleti harcművészetekben nem támadásra – hanem védekezésre nevelték. Feladata nem az volt, hogy önmagát, hanem, hogy az Igazságot és az igazi értékeket védje meg – akár élete árán is.

Az agresszív férfi, a hódító, mindenkin átgázoló, győzelemre törő, könyörtelen és önző férfi, aki nem az Igazságot védi, hanem bosszút áll és rabol, aki a saját érdekein túl senkire nincs tekintettel – ez nem az Igazi Férfi arca!

Ezek lettetek uraim: durvák, kemények, karrieristák. Az Igazi férfi a magasabbért fel tudja áldozni Önmagát. Csak pörögtök magatok körül, rohantok nem létező célok felé – de megbízni bennetek, főleg egy életen át – nem lehet.

A Férfi szépségének lényege a Nemesség – mely egy benső tartás kivetülése. Olyan Férfi arcán jelenik meg, aki önmaga ura. Ez a Lélektükröződése. A Felsőbb Én jele a Férfi arcán.

Fellépése finom és erélyes – viselkedésében az erőszakos egónak nyoma sincs! Szemében az értelem és érzelem egysége tükröződik. Szeretet.

Az ilyen arc nem divat manapság, pedig egy ilyen Férfi oldalán igazán jó élni…

Uraim, eljött számotokra is a tanulás ideje.

A lecke pedig nem más, mint a Szeretet.
Megannyi dicsőséges skalp van már övetekre tűzve. Hódítottatok, birodalmakat hoztatok létre, anyagi jólétet teremtettetek – közben elnyomtatok, pusztítottatok, háborúztatok.
S most félelemtől vacogva teszitek fel a kérdéseket: Hogyan tovább? Kihez fordulhatnátok? Van egyáltalán valaki e bolygón ki ennyi pusztítás után még segítő kezet nyújt nektek?

Igen van – az Öregisten jóvoltából.
Mert itt vannak, veletek vannak a nők – csak gondoljatok bele!

Isten a nőre bízta az új életet.
Benne fogantatik meg a gyermek, a testében fejlődik, Lelkével a legszorosabb kapcsolatban. Ő az ki minden körülmények között képes szeretni, gondoskodni, elfogadni, együtt lélegezni.
A Szeretetet uraim nem tanfolyamokon, tréningeken tanítják – ott csak gondolatokat, alapokat kaptok – jobb híján.
A Szeretetet az ölelésekben, az érintésekben, a csókokban kapjátok – általuk megtapasztalva tanuljátok meg.

És bizony nagyon féltek.
Mert mindeddig nem tartottátok ezeket értéknek – mi több a női gyengeség jelei voltak szemetekben.

Mégis azt mondom legyetek bátrak és erősek – merjetek szeretni és merjetek gyengédnek lenni.

Forduljatok nyitott és tiszta szívvel Mestereitekhez – a NŐKHÖZ.

Eljött az idő, hogy bocsánatot kérjetek. A nőktől, a gyerekeitektől és önmagatoktól.

Most megkapjátok a lehetőséget, hogy a világ legerősebb energiájával összefogva Új Világot építsetek.

És feledjétek a régi sémát, mi a különbségek illúziója által osztott meg titeket és ki merjétek mondani: Nem Te és Én, hanem MI együtt.


Eljött az idő, hogy megértsétek, elfogadjátok majd meg is ünnepeljétek kiváltságos helyzeteteket, mert ti férfiak nem vagytok egyedül. Sosem voltatok!
Fogantatásotok első pillanatától, földi életetek utolsó pillanatáig Nők gondoskodnak rólatok. Meghallgatnak, megértenek, ölelnek, érintenek, simogatnak, csókolnak – gondoskodnak rólatok, mint gyermekeikről.

Ápolnak, főznek, mosnak, takarítanak, kedvetekre tesznek. Van idejük rátok s a gyermekeikre, miközben egyre többet s többet dolgoznak.

És egyre csak szeretnek, szeretnek és szeretnek.

Uraim, forduljatok a Nők felé és kezdjétek el tisztelni őket.

Ereszkedjetek térdre és hálával szívetekben e kép szóljatok hozzájuk: KÖSZÖNJÜK, HOGY VAGYTOK NEKÜNK.
Azt mondom uraim, eljött az idő, hogy létetek legnagyobb kihívásának nekilássatok: TANULJATOK MEG SZERETNI!

Ha jobbá akarod tenni a Világot, Szeress egy Nőt…
úgy igazán…
Találd meg azt, aki a Lelkedet szólítja meg.
Akit nem ésszel választasz.
Dobd el az ideálisról alkotott listát.
Csak figyelj.
Figyeld a szemét. Hallgasd a Szívét.

Ha jobbá akarod tenni a Világot,
Szeress egy Nőt…
Szeresd Őt észérvek, indok nélkül.
Önmagáért.

Ne azt mondd, hogy meghalnál érte.
Azt mondd, hogy élnél érte.

Mondd el neki, hogy boldoggá tesz a lénye.
Öröm, hogy melletted van.

Ha jobbá akarod tenni a Világot,
Szeresd a Nőt – kit Lelked hívott…

Hölgyeim! Megtapasztaltam! Igenis, léteznek Igazi Férfiak!

Hiába mentünk végig már ezer és egy csalódáson, még mindig nem tanultunk eleget. Magunkra illetjük a gyengébbik nem védőpajzsát – mi vagyunk az érző, az emocionális vonal.

De láttad-e már egy Férfi szemeiben a tüzet, ami nem csupán a testiségnek szólt? Érezted-e már egy Férfi remegő kezét, ahogyan hozzád ér?
Láttad-e már a szemében azt a fájdalmat, amit egy beteljesületlen szerelem okozott a Lelkében?

Néha észre sem vesszük, hogy azok a Férfiak, akik az életünkbe kerülnek, sokkal többet hordoznak magukban, mint amit első körben megmutatnak nekünk. Ők is éppúgy védik azt, ami odabent van, ahogyan mi is tesszük. Ők is félnek egy újabb érzelmi csalódástól.
Keményen küzdenek, hogy megfeleljenek Hiszen pontosan tudják, hogy egy csalódás után bennük is újabb és magasabb falak emelkednek – amit egyre nehezebben tudnak majd lebontani.

Igenis léteznek valódi Férfiak, akik adni akarnak és nem elvenni. Akik társaságában nem kell görcsösen megfeszülnünk. Akikkel olykor cicásan bújni, máskor pedig szenvedélyesen szeretkezni akarunk.

Vannak Férfiak, akik tudnak, és nem csak tudnak, de akarnak is érezni.
Akiknek pontosan annyira szükségük van a Szeretetre és a figyelemre, mint amennyire nekünk, Nőknek.

Csak a Szerelem kényszerítheti a Férfit arra, hogy egyszerre legyen erős és gyöngéd – ugyanabban a szent pillanatban.

De kellünk hozzá mi Nők – hogy meglássák önmagukat bennünk.
Hogy láthassák, mennyire szerethetőek.

Nem attól válunk Nővé egy Igazi Férfi szemében, ha holmi hatalmi harcot vívunk a Szerelem zászlaja alatt. Az Igazi Férfi egy Igazi Nőt akar. Egy Istennőt – aki meglátja benne az Istent.

Olyat, aki őszinte. Akiben tud vakon bízni.
Aki csakis neki akar Királynő lenni, és nem akar tovább játszadozni, pusztán azért, hogy bebizonyítsa a Világnak, még jelen van.

Tudjátok, létezik egy életkor, amin túl egy Férfi nem vágyik többé a kalandokra. Amikor nem vonzza már egy Nő, pusztán csak azért, mert csinos. Amikor többre értékeli azt a Nőt – aki órákig le tudja kötni, csupán a jelenlétével. Aki szereti Őt.
Egyszer csak eljön az idő a Férfi életében, amikor szívesebben segít a Nőnek a konyhában, mint néz valami ócska filmet a Nő nélkül. Amikor egy meghitt beszélgetést többre értékel egy Nővel, akit szeret s akire igazán kíváncsi – mint a sörözést a régi cimborákkal.

Igen, a Férfinek meg kell érnie arra, hogy értékelni tudjon egy Igazi Nőt.
A Férfinek meg kell tanulnia meglátni a nőben a Nőt – azt a Nőt, akivel érdemes leélni egy életet.

A Nő, akit egy Férfi választ, meghatározza a Férfi egész létét. Vannak szelíd Nők, akik mellett a Férfi léte biztonságos és előre kiszámítható lesz.

De vannak vad, spirituálisan felébredett Nők, akik úgy megkavarják egy férfi életét, hogy ő kénytelen lesz változni.

Állíthatom, hogy nehéz dolog fékezhetetlen, felébredett Nőnek lenni, mert a férfiak szeretik a biztonságos utat járni.

Ha azt választod, hogy egy olyan Nőt szeretsz, aki felébresztette magában az Istennő erejét, akkor meg kell értened, hogy új és veszélyes terepre lépsz be – és Te sem alhatsz tovább.
Ha ilyen Nőt választasz, a Lelked minden része izgalmi állapotba kerül – nem csak a férfiasságod vagy a Szíved.

Ha egy spirituálisan felébredt Vad Nő után vágyakozol – tudnod kell, hogy a Lélek-formáló változás edényének peremén egyensúlyozol. 
Komoly választás a tiéd. Ha azt választod, hogy egy olyan nő aurájába hatolsz, akiben tombol a Spirituális Tűz, teljes felelősséget kell vállalnod azért a változásért, ami az életedben bekövetkezik.

Ő nem fogja engedni, hogy életedet a megszokott rutin szerint éld – radikális változásokat élsz át. Megéget a Vad Nő jelenlétének tüze, és ez a Fény elektromos szikrákat küld egész csokra rendszeredbe – ráhangolva Téged az Isteni elhívatásodra.
Ha azt választod, hogy szexuálisan és Szerelemmel is egyesülsz egy felébredett Nővel, akkor Férfias bátorsággal, félelem nélkül kell besétálnod az ismeretlenbe – cserébe olyan ajándékot kapsz, melyet az elméd fel sem képes fogni.

A Mágikus Nő – be fog avatni téged a Misztériumok és a Mágia felfedezetlen Világába. Vezetni fog téged Szerelemtől részegen, az érzéki extázis vad erdejében.

Megmutatja neked a Szent Egeket és az Izzó Csillagokat oly módon, hogy csodálkozni fogsz azon, hogy vajon ugyanazon a bolygón vagy-e, amelyen születtél.

Úgy fog látni téged, ahogy addig még senkiBízni fog benned és megbecsül. 
Nem szalad el a sötétséged elől, mert a sötétség nem ijeszti meg őt.
Addig ölel, csókol, szeretget – amíg az összes sebed be nem gyógyul, s Te magad újjá nem éledsz. Olyan szavakat mond neked, amit a Lelked megért. S nem büntet meg, ha hibázol.

Beléd lát, s hirtelen nem lesz hely, ahová elbújhatnál.
Látja a Lelked, s épp ezért tud olyan mélyen és Szívből Szeretni – amire oly régen vágytál már…
Csodálkozni fogsz rajta, hogyan maradhattál életben addig, amíg nem találkoztál vele.

Ha egy ilyen Nőt szeretsz, akkor azt a döntést hozod, hogy úgy éled az életed, hogy a Lelked lángra kap. 
Ha egyszer behívod az energiáját, többé nem maradhatsz ugyanaz.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?