• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

II. Az első lépések

Csak dióhéjban a múlt, hogy megértsd
a JEL-ent – ami megteremti – a JŐ-v-Ő-t!

Az ember mindig csak utólag jön rá dolgokra – amikor már képes Isten szemével nézni és rálátni az összefüggésekre.
Egyre többen érzékelték azt a belőlem áramló Istennői Ős-erőt, aminek születésem óta tudatában voltam, csak éppen nem értettem. Megértését a fátyol eltakarta előlem.

Ahogy Lelkem szabadságát kezdtem visszakapni, a szakadék egyre nagyobb lett köztem és régi valóságom között.
Emberi kapcsolataimat – melyek már nem támogattak – az új energia leválasztotta rólam.
Lelkem üzeneteit a csendben hallhattam meg – hát úgy döntöttem kivonulok a Világ zűrzavarából.
Egy ékszerdobozba költöztem az Istennő hegyére.
Egy jurta lett az otthonom.

Ott történt meg ugyanis, egy kemény telet magába foglaló kilenc hónapos elvonulásom – mely Lelkem átváltozásának alkímiai folyamatában életbevágóan fontos szerepet játszott.

A Világ az igaz vágyainkhoz rendeződik. Mindenki magában hordozza a Teljesség mintázatát, hiszen onnan indultunk el és oda térünk vissza. Ám a Haza vezető út nem egy távoli helyre vezet, és nem is a jövőbe, hanem az ITT és MOST-ba, amikor megtalálod a helyedet a MINDEN-s-ÉGben.
Ott, ahová tartozol.
És amikor sikerül beillesztened magad a nagy kirakós játékba, arra a helyre, amely csak Neked van fenntartva – akkor készen állsz – kezdődhet az igazi játék. Világi nyelven szólva azt csinálod, amit valóban szeretnél, és az boldoggá tesz, mert együtt működsz a saját természeteddel. Minden döntésedben benne lesz a Szíved, Lelked és az Öreg Isten Áldása.
A Lét felkarol bárhol is vagy, és a pillanat boldogságát kapod ajándékba…

Ha meg van benned a szándék a fejlődésre, s akik körül vesznek, csak visszahúznak benne – család, barátok, munkatársak – az Égiek segítenek neked – kiemelnek az adott közegből, hogy azokhoz csatlakozhass, kikkel feladatod van.

Nem számít, hogy nem értenek meg, s már az sem baj, hogy bolondnak tartanak.
Nem számít, milyennek látnak engem – a lényeg, hogy ablakaim a képzeletre nyílnak, s egy olyan világba vezetnek, ahová a köznapok embere soha nem juthat el.

Egy megfeneklett házasság után megpróbáltam talpra állni és tovább lépni. Magammal vittem harminc év tapasztalatát, ami abban segített, hogy mára az legyek – akinek ITT és MOST lennem kell.
A kalitka ajtaja kinyílt s a nyíláson a rab madár kiröppent. Elhagyva börtönét vissza sem tekintett. Magával ragadta a Szabadság ereje s nem nézett már vissza. Az sem érdekelte, mit hagy maga mögött.
Szabad Lelke boldogan szárnyalt.

Érdekes, hogy mindenki a hegytetőn akar élni anélkül, hogy tudná, hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik.

Utam során megtanultam, hogy egy embernek csak akkor van joga lenézni egy másikra – amikor segít neki felállni.
Minden pontosan úgy történt, ahogyan kell. A rejtett kincsek föltárultak. Ami problémának mutatkozott, az valójában álruhába bújt felelet volt imáimra. Amikor segítséget kértem az Ég lerombolta a régit, hogy helyet adjon az újnak.

Voltak, akik önzőnek tartottak, amiért olyan lépéseket tettem, ami által – elkerülhetetlenül – hozzám közel álló emberek sérültek.
Voltak, akik meg akartak győzni arról, hogy az a normális, ha egy életen át a helyemen maradok – akár boldogtalanul is; akik szerint az a helyes út, ha feláldozom magam másokért. Voltak, akik mélyen elítéltek.
Voltak olyanok is – bár kevesen – akik támogattak, mert igazán szerettek engem, és hittek bennem.

Meghal egy kicsit az, aki elhagyja tervét, mielőtt hozzá kezdett volna. Aki nem kérdez, mert fél, hogy nevetségessé válik – és aki nem válaszol, bár ismeri a kérdést.
Mindennap meghal egy kicsit az, aki elnyomva magában az Istent – eltitkolja a szerelmét és kerüli a szenvedélyt. Aki a fehéren a feketét választja és a pontot az I betűn – egy emóció örvény helyett, mely csillogásra készteti a szemet, mosolyra változtatja a sóhajt és felszabadítja a Szív érzelmeit – megszabadítva Lelkét rabláncaitól…

Emlékezz arra, hogy élőnek lenni
többet jelent az egyszerű létezésnél.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez


címlapkép és grafika Bottó-Baukó Adrienn munkája

Please follow and like us:
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?