• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

16. Az egyetlen ember

Az egyetlen ember, akinél jobbnak kell lenned
– az a tegnapi önmagad.

Közben beléptem a Magyarok Szövetségébe, erősítve ezzel is nemzeti öntudatomat és a Magyar Szent Koronához fűződő elkötelezettségemet. Kicsi gyermekkorom óta mélységesen tisztelem a Magyar Szent Koronát , hisz ahogy rátekintek Istent látom benne.
Nagyon mélyek a gyökereim, született magyar vagyok.
Hálát adok a Jóistennek, hogy oda születtem, ahova – s ezt az ősi értékrendet nem tudták kitörölni sem a szívemből, sem a tudatomból.
Közel kerültem a Korona másolatához, olyannyira, hogy meg is érintettem. Azt a hatalmas energiát, amit közvetített a szívemben éreztem. Csodálatos volt.

Az ember olyan, mint egy növény. Égig érő fa nőhet belőle, amelyik csodálatosan virágzik és termést hoz. De ahhoz, hogy ezt elérje, szüksége van erős gyökerekre és vastag törzsre. A gyökerek a gyermekkor a törzs pedig a jellem, ami hosszú évek kemény munkája során alakul ki.

Spirituális csoporttársaimmal gyógyító napokat szerveztünk, segítve ezzel bajba jutott embertársainkon. Ontottuk a szeretetet, emeltük a rezgésszintet, árasztottuk a Fényt. Országos Ima-szertartásokon vettünk részt, összekapcsolódtunk a bolygó meditációs csoportjaival.

Részt vettünk a Parlament körüli élőláncban, a rovásírásos helységnévtábla avatásán, majd elmentünk a Csíksomlyói búcsúra.

Közben megnyitottam magam Égi mestereim felé, és kértem, segítsenek sorsfeladatom teljesítésében. Amint szabad akaratomból engedélyt adtam rá, kezdték testeimet áthangolni a magasabb frekvenciákra. Iszonyatos fejgörcsöket éltem át. Érdekes módon, többnyire a bal agyféltekém fájt, ami a racionális gondolkodás színhelye – a férfi oldal.

Elvégeztem az Új Medicina tanfolyamot, hogy jobban megértsem a bennem zajló folyamatokat és az okokat, amiért kialakulnak. Azóta saját magam gyógyítója vagyok.

A Hellinger családállításnak is résztvevője voltam, mint állító, mint segítő szerepben. Sokat segített lelki blokkjaim oldásában.

Rendszeres látogatója lettem egy Spirituális Műhelynek, ahol sok hasznos információhoz jutottam, melyeket beépítettem a saját hétköznapjaimba.

Elkezdtem jógázni, ezzel egy újabb életformát iktattam az életembe. Ez a fajta mozgás segített összhangba tartani a testi-lelki-szellemi egységemet, s megteremtette bennem a teljes harmóniát.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?