• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

14. Az, aki vagy

Az, aki vagy, Isten ajándéka neked,
akivé válhatsz – a Te ajándékod Istennek.

Sokat csalódtam útkeresésem során, hisz nagyon sok hamis dologgal is szembesültem. Komoly feladat hárult a lelkemre, hogy a hamisat az igaztól szétválassza.

Közben a baráti köröm is szép lassan lecserélődött. Sokan lekoptak mellőlem, és olyan emberek vettek körül, akik hasonló módon gondolkodtak, s a hajónk orra egy irányba nézett.

Felszabadultnak éreztem magam köztük, hisz ők elfogadták a számomra fontos értékeket. Olyannak fogadtak el, amilyen valójában vagyok és nem akartak megváltoztatni. Önmagamért szerettek a hibáimmal és hiányosságaimmal együtt.

A párkapcsolatomban ez is feszültséghez vezetett – miért is érzem magam jobban a barátaimmal, mint a családom körében?

Miért is? Lássuk csak.
Az ember szívesen tartózkodik olyan helyen, ahol pozitív energia veszi körül s ahol szeretik. Az átváltozás folyamatához mindenképpen szükség van egy másik emberre, aki tükörként áll előttem, s aki tanít. A változás fájdalommal jár, s amikor a fájdalmak hatalmukba kerítettek, barátaim erőt adva álltak mellettem és segítettek nekem túlélni. Sokat köszönhetek nekik. Kerestük együtt azokat a helyeket, amelyek pozitív energiával töltenek fel bennünket. Így jutottunk el Bösztörpusztára, a Pilisbe, a szamosháti apró falvak Szent helyeire, a Körösök összefolyásához, a budai várba, a Mátyás templomba, Csíksomlyóra… és még sorolhatnám.

Nincsenek véletlenek, mindenki a saját helyén áll, ott teszi a dolgát és része az Egésznek. S ne feledjük,

az Egésznek része csak az lehet, ki szíve részévé tette az Egészet!

Meditációkra jártam különböző spirituális csoportokba, értékes emberekkel hozott össze a sors, akik céllal keresztezték az utamat, és fejlődésünk szempontjából fontos információkat adtunk át egymásnak.

Otthon rendszeressé váltak a viták, melyek sokszor veszekedésig fajultak. Párom nem tudta tolerálni megváltozott személyiségemet, ő a régi énemet akarta visszakapni. Az viszont lehetetlen. Ahogy egy szárnyakat bontott pillangó nem változhat vissza hernyóvá, úgy én sem fordulhatok vissza arról az útról, amin elindultam. Ezt közöltem vele, s többek közt azt is, amennyiben nem fogadja el döntésemet, ez a kapcsolatunk végét jelentheti. Magam is meglepődtem a történéseken, de végre kimondtam valamit, s ez lebontott egy falat, egy 22 éve tartó orrdugulás, s a vele járó orrcsepp használata ért ezzel véget. Döbbenetes! Új medicina.

A tegnapból tanultam, a holnap pedig következménye lesz annak, amit ma megteszek. Úgy döntöttem tehát, hogy MA úgy töltöm az időt, hogy boldog legyek és ott hagyjam a lábnyomaimat mások szívében.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?