• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

ÁT MENET

Végtelenül hálás vagyok az Istennőnek, hogy a csodálatos Szerelemből egy kis szeletkét adott nekem, s megtapasztalás útján belekóstolhattam abba a semmihez sem fogható csodába, amit egy „duál kapcsolat” nyújthat számunkra. Vagy nevezzük bárminek is ezt a szerelmet, igazából nincs az életünkben fogódzó hozzá. Nincs megélt tapasztalatunk, nincs mintánk hozzá, hogy miként is kéne ezt csinálni. A tapasztalatokat most gyűjtjük, persze csak akkor, ha van bátorságunk fejest ugrani az ismeretlenbe és belemerülni e csodálatos érzés mély óceánjába.

Ám bármilyen szerelem is csak akkor marad Szerelem, ha folyamatosan felfelé tudjuk emelni – egyre magasabb és magasabb szintekre. A kapcsolatom egy szintem megrekedt – így véget is kellett érnie.
Hálatelt szívvel gondolok arra az időre, mivel nagy kincshez jutottam általa. Hatalmas kincshez, ami már nem csak az enyém – hiszen megosztottam Veletek is.

S most elárulok egy titkot. Igaz, hogy ez a könyv két éven keresztül porosodott a padláson – de amikor leírtam, papírra vetettem, azáltal föl is került a Kollektív Tudatba (Akasha). Azóta kering folyamatosan – mint energia – az Univerzumban, arra várva, hogy tegyétek magatokévá az ismereteket és kezdjetek el végre ÉLNI!

Nagy bátorság kellett ahhoz, hogy mindezt megosszam a Világgal. Ehhez szükségem volt egy teljes, első tudatváltásra, ahogy néhányan Ti neveznétek – dimenzió ugrásra. Az Első dimenzió ugrásra. Azóta, a napokban, újabbat is átélhettem…

Így kedves olvasóim, ahol ez a könyvem (A legmagasabb szintű szeretet, kiadva 2014) íródott – ott már nem találhattok meg engem.

Abban is biztos vagyok, hogy írásaim megosztják az olvasóimat. Lesz, ki szeretni fog és követve engem elindul az úton, mert fogódzót adtam a labirintusból való kijutáshoz. De lesz olyan is, ki utálni fog, csak azért amiért mindazt meg mertem lépni – amire ő képtelen.

Kedves olvasóm, mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. …Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. …S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább – úgy ahogy én tettem. Csakis ezután mondhatod, hogy kezdesz megismerni! De ítélkezned akkor sem lehet!
Ez bárkire igaz!

Tiszta MAG szívem, telve a Szerelem által létrehozott hatalmas, új energiákkal – új irányba indult.

Összehozott a sors egy „nagy magyarral” ki elmondása szerint a nemzet sorsáért felelősséget érezve tette vállalt feladatát (avagy nem?).

A bennem lévő hatalmas erő és az iránta érzett Szerelmem segítette őt útján. Ahol megjelentünk, ott FÉNY volt, s az emberek körénk gyűltek.
Sok helyen megfordultunk s vittük a FÉNY-t – és mindenki azt hitte, hogy emberpárként is összetartozunk. Bíztak bennünk és hittek nekünk. Ez a FÉNY valójában az én fényem volt.

Aztán történt valami.

Amikor színre lépett az Igazságs erről az Igazságról még párszor szó esik majd – kiderültek dolgok, melyekről nem tudtam, és nem is éreztem, elnyomták az érzéseim.
Így az is, hogy az ember, akire addig felnéztem – csak egy kis kerékkötője a MAG Népe felemelkedésének. „Munkájával” nem a nemzetünket segíti, hanem egy előre beépített ék szerepét játssza – ami a fogaskerekeket megállásra kényszeríti.

Közös utunk végére a mostani, általa szervezett, de valójában már általa teljesen magára hagyott őszi napforduló SZER tett pontot.
Nem viselte, hogy elveszíti maga mellől a FÉNY forrását, s ahogy egy a Mátrixban fuldokló ember nem is tehet mást – bűnöst keres.
Olyan jelzővel illetett, ami nem tűr nyomdafestéket. Ide nem is írom le.

Egy valamit ebből is tanultam – egy nő azért Királynő, hogy ilyen esetben is lapozni tudjon – és továbblép.


szeretettel, Emese
Please follow and like us:
Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?