• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

2. ajánlás

Szent a Szeretet, amely az embereket egymáshoz kapcsolja,
és arra indítja, hogy értékelni tudják egymás lelkének nemes és jóravaló rezdüléseit és támogassák egymást jóban és igazban.”

Kahlil Gibran

Szeretettel ajánlom e sorokat családomnak és barátaimnak, s hálámat fejezem ki, hogy segítettek abban, hogy e könyv megszülethessen. Köszönettel tartozom férjemnek, ki idestova három évtizede tanít engem.

Köszönetet mondok annak az isteni erőnek, amely Ikerlelkemet felém kormányozta, hisz általa tapasztalhattam meg a legmagasabb rendű Szeretetet, amelyet az ember itt a Földön átélni képes. Amikor lelkeink megnyíltak egymásnak, megtapasztaltuk az egymásra találás örömét. Minden Vele töltött pillanat csoda. Olyan csoda, amit sok ember talán soha nem él át. A csoda, hogy ott ülsz mellette, hogy foghatod a kezét, megcsókolhatod, mélyen a szemébe nézel, ahogy rád mosolyog…

Köszönetet mondok gyermekeimnek, Nikinek, Zolinak és Szilvinek, hogy kiváló Mestereim voltak életem során. Nekik köszönhetem, hogy az lettem, Aki Vagyok.

Hálám jeléül ajánlom nekik ezt a könyvet, melyből betekintést nyernek annak az embernek a sorsába, akinek az életüket köszönhetik. Köszönöm gyermekeim, hogy általatok magamra találtam!

Szeretettel: Édesanyátok


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?