• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

19. A tökéletesség

A tökéletesség nem az, amihez nincs mit hozzátenni,
hanem – amiből nincs mit elvenni.

Érvényes a lélekben minden vonzódási formára, hogy csak a különböző polaritásúak vonzzák egymást, az azonos potenciálok taszítják. Az az energia, amely a lélek két felét egymáshoz láncolja, a yin és a yang – a kapcsolódási vágy által, nem más, mint az EROSZ. A felismerés folyamata nem az intellektus műve. Ez nem megértés és nem gondolkodás; azt érezzük, hogy valami a hatalmába kerített és mindez a meglévő ellenállások ellenére is végbemegy. Az érzések erősségét nem csökkenti, ha nem összeillőek, de még az sem, ha fellázadnak ellenük. A működésbe lépett lelki kémia egyértelműen jelzi: az egykoron kettétört lélek törésvonalának pozitívja megtalálta negatívját, és összeillenek.
Te vagy az – érzés.

SYMBOLON = egybeszerkesztettet is jelent. Akkor jön létre egy symbolon, ha valami két részre törik. A visszamaradt résznek van egy karakterisztikus egyedi törésvonala, ezzel egy sebe is, ami csak akkor forr össze, ha a távolba szakadt része visszatér, és felmutatja a törésvonal negatívját, amivel újra összeáll az eredeti Egység. Azért választódnak szét, hogy a fejlődés beinduljon. Az értelme abban rejlik, hogy egy másik, egy érettebb lélekfél tér vissza – mint a népmesében a szerencsét próbált fiú – és mégis ugyanazt a törésvonalat mutatja.

Ikerlelkemet a lélek szintjén találtam meg, nem a szerepek és elvárások szintjén. Ekképpen lett Ő az én számomra – kapu a Paradicsomhoz, amely saját tökéletességemhez vezet. A szabadság és bizalom légkörében létezem vele. Bár szabadság létezik szerelem nélkül is, de szerelem nem létezik szabadság nélkül! A meghittség a kapcsolatok sarokköve. Hagynunk kell elég időt a gyakorlására. Ha nem gyakoroljuk, a kapcsolat szét fog esni. Meghittség csak akkor létezik, ha kölcsönös a bizalom; az az érzés, hogy egymáshoz tartozunk. Az intimitásnak, a teljes egybeolvadásnak az előszobája. Ha ezt érzelmileg megéltük, utána következik a szexuális intimitás. Ez az a pont, amikor a másikban fel tudunk oldódni.

Pár hónap elteltével megtapasztalhattuk a gondolatátvitel útján való testi érintkezést is. Ez egy olyan Isteni ajándék, amire csak az azonos szinten rezonáló, egyforma mintázattal rendelkező lelkek képesek. Telefon beszélgetéseink során erős mágneses energia töltött el, és határtalan boldogságot éreztem. A kundalini energia megnyitotta a csakráimat, és egyesítve testem és lelkem erőit, nem egyszer elvezetett a teljes orgazmus átéléséhez. Nem kell egymás mellett legyünk, mégis tökéletesen működik minden. Az emberi gondolat teremt.
Szavakba öntve, a vonal túl végén érzelmekké válik, mivel a szavakat a lélek saját nyelvére fordítja, és ez a testi-lelki orgazmus legcsodálatosabb érzéseit hozza ki az emberből.
Ez nem ismer határokat, hisz a morfogenetikus mezőn keresztül működik. Minél magasabb rendű valakiben a duális fejlettség, annál fejlettebb az érzésvilága, és annál igazabb, odaadóbb és tökéletesebb a szerelme. Eddig nem tapasztalt érzések látnak napvilágot életemben, és ezek az érzések minden találkozás alkalmával egyre erősebbek. Kell a találkozás. Mert kell a közelség, az érintés, a mosoly, a csók, kellenek a szemek.
Kellenek ezek a pillanatok, hogy a lélekben megrajzolt képet a valóságban tudjuk kiszínezni – hogy az álomba beköltözzön a valóság. Csodálatos köztünk a harmónia, szinte olvasunk egymás gondolataiban, és fél szavakból is megértjük egymást. A lelki szerelmet a lét kitágulása kíséri, amelyet semmiféle földi erő nem gátolhat meg.

Történjék bármi, a lélek a maga útját járja. A legmerevebb gátakat is áttöri emberfeletti hatalmával, nincs külső hatalom, amely megállíthatná. Miközben az ikerpárok lelke egymás köré fonódik, egyéniségük is mind jobban megnyilvánul. Egyre jobban hasonlítanak egymáshoz, ám arra használják fel társuk erősségeit, hogy magukat is kibontakoztassák.
A szexuális energia olyan erő, amely ezer alakban jelentkezhet, mindenekelőtt azonban az Ikerlélek kapcsolatban lángoló szerelemként, feltétel nélküli szeretetként ad hírt magáról. Ez a legmagasabb rendű Szeretet. A szerelem bennünk van, hisz ez a Forrásunk. A kezdet kezdete, ami nem csak szerelmünk karjaiban érhet utol, hanem például egy zenében vagy kedvenc hobbink űzése közben. Aki nem képes egyedül is megtapasztalni a szerelem pillanatait, az mással sem fogja.

Imádom Őt. Hozzám tartozik, de nem a tulajdonom. Léte a szabadság, mert szeretem. Azt tudom nyújtani neki, amit senki más, s a vágy, hogy újra átélhesse, visszahozza hozzám. Valójában semmit sem birtoklunk, csak őrizzük egy darabig. S ha képtelenek vagyunk tovább adni a bennünk rejlő vagy a minket körülvevő értékeket, akkor azok birtokolnak minket. Bármilyen legyen is a kincsünk, úgy tarthatjuk a markunkban, mintha vizet tartanánk. Mert ha megszorítjuk, eltűnik. Ha kisajátítjuk, tönkretesszük. Tartsuk szabadon és örökre a miénk marad!

Vajon miért nem vonzzuk rögtön magunkhoz Ikerlelkünket?
Az ok saját magunkban keresendő. Rezgésterünk sokszor nem is őrá irányul, hanem egész más szempontokra. Talán sokkal jobban vágyunk a kielégítő szexuális életre, vagy az anyagi biztonságra, esetleg képtelenek vagyunk egyedül élni, vagy útitársra van szükségünk. Vagy talán még tanulnunk, tapasztalnunk kell. Az is lehet, hogy nem állunk még készen a teljes odaadásra és közvetlenségre. Talán nem is tudnánk mit kezdeni egy olyan mély, elkötelezett szeretettel. Kapcsolataink által tanulunk és minden szerelemmel egy még nagyobb szerelemre válunk képessé, míg végül magunkhoz merjük vonzani Őt.

Ülök és töprengek azon, hogy miért is nem jöttünk mi össze előbb, fiatalságunk legszebb idején, amikor minden adott volt hozzá, hogy egymásba szeressünk? Hát igen. Csak az érzések hiányoztak, amelyek egymáshoz vonzottak volna bennünket. Vagy éppen megvoltak, csak gyengék voltak.

Becsukom a szemem és végig pásztázom eddigi életem.
Nagy értetlenségemben megszólal a Mester:

minden a maga idejében érkezik el, sem előbb, sem később. Pont akkor, amikor elég erős vagy hozzá, hogy a próbát kiáld.

Mindkettőnknek volt még tapasztalni valója az életben, kinek ez, kinek az, s így útjaink csak érintőlegesen találkozhattak életünk során.
Ha nem ismerem meg a férjem, nem tapasztalhatom meg azt az életet, amit vele harcoltam végig és nem részesülhettem volna abban a tanításban, amire Ő tanított engem közös életünk során. Így hálával és tisztelettel tartozom neki, és köszönöm, hogy vele élhetek. Bár ez az élet olykor nem mentes a viharoktól, de ezek a viharok edzenek bennünket.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?