• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

13. A SZERELEM TELJESSÉGE

Amikor a Földi ember valamely Törvényről hall vagy olvas, mindannyiszor kényszeredett érzések keletkeznek a Lelkében, mert a Törvényt nem tudja másképpen elképzelni, mint valami terhes kötelezettséget, mely korlátokat von körülötte és vágyait, törekvéseit megnyirbálva a korlátok közé kényszeríti őt. Ez a tévedés, mint a bűnt követő árnyék, egészen addig kíséri nyomon gondolataiban és érzéseiben, amíg csak az Igazság ismeretére el nem jutott, és ebben, mint tükörben, elfogulatlanul meg nem szemlélte Önmagát – a saját Lelkét, vágyait, törekvéseit, cselekedeteit.

Mert az Igazság a legtökéletesebb Világosság, amely a valóságot tükrözi vissza. Megmásíthatatlan, eltörölhetetlen, megsemmisíthetetlen – mert Igazság. Mindent magába foglal – ami volt, ami van, és ami lesz – tehát az Igazság az Örökkévalóság. Megőrzi a szépet, a jót, a boldogítót, s előhívja, életre kelti mindazt, ami a lehetőségek végtelen sorozatában a felszínen megjelenni tartozik. Minden teremtett lelkek beletartoznak és kisebb vagy nagyobb részét teszik ki ennek az Igazságnak, mert „vannak”. Minden, ami létezik, ami van – az Igazság törvényében van – Istenben van. Mert Isten az Igazság. Ami nincs, de mégis úgy látszik, mintha volna, az a hazugság. Az Igazság árnyéka csupán – erőtlen semmi.

És mégis ennek az erőtlen semminek a hatalma nyomorítja meg hosszú lejáratú fejlődési turnusokra az emberi Lelket, mert elhiszi, valóságoknak tartja azokat az igazságokat mutató árnyékokat, amelyek sokszor kívánatos formákban vonulnak el a lelki szemei előtt.

névtelen szellem

Gondolataink fényereje vezet minket a spirituális úton járva, s előbb-utóbb megérinti Lelkünket a Szerelem vagy annak hiánya…

Nem mi választjuk a Szerelmet – a Szerelem választ minket.
Az igazi élet valójában a párkapcsolattal kezdődik. Lássuk be, emberi létünk egyik legboldogabb pillanata, amikor szerelmünk karjaiban átjár a kölcsönös orgazmus édes fényfürdője – majd beáramlik életünkbe a változás.
Mert az életben egy dolog állandó – a változás.

A szerelmesek körül megjelenik egy rózsaszín szív formájú finom auraréteg, ezüstösen aranyló fényragyogással. És még valami – egy különleges, plusz életerő réteg is – tele töltésekkel.
Ha a szerelmesek jól gazdálkodnának kapott lehetőségeikkel – akár úgy is végződhetne, mint a mesében… ásó – kapa – nagyharang.

Lelkünk mélyén teli vagyunk mintákkal, drámákkal, feldolgozatlan sérelmekkel. A Szerelem egyéni fejlődésünk talán legszentebb leckéivel szembesít bennünket.

Az első lépés – kerülj, kérlek békébe a szívedben az Édesanyáddal és az Édesapáddal… és add vissza a múltnak, ami a múlté. Óriási ereje van a szüleinkkel való megbékélésnek!
Hiába keresed a kapaszkodókat a saját ártatlanságod sebzett gyermekkori igazságtalanságaiban – ha nem vagy békében a szüleiddel, sajnos a Világegyetem láthatatlan Törvényei a belső üresség és lelki hiány dermesztő börtönébe kötnek…

Hiába bármely spirituális beavatás, meditáció, szakrális hely, szépség és jólét, és tökéletes tanítások – léted legfontosabb karmikus leckéit a szüleid hordozzák. Mert a SZÜL-Ő – ahogy az Ősmagyar Misztikus mélységek is mutatják – sz-ŰR-Ő… az Ő az üresség visszatérő fájdalmával szembesít a párkapcsolatban… így vagy úgy – de pontos tükör, azokban a minőségekben, amely emberi minőségekben békétlenek vagyunk szüleinkkel.

Bocsáss meg szüleidnek és fogadd el a gyermekkorodat. S fogadd el azt, hogy „ezen az áron” élted meg. Tiszteld őket, hisz felneveltek Téged.
Tisztelni annyit jelent, hogy elismerem, hogy az életemhez tartozik. Helyet adok neki a Szívem emlékezetében, hogy békét leljen énbennem.

Párkapcsolatod tudattalan drámajátékainak boldogságromboló programjait nem tudod megsemmisíteni – legfeljebb felnemesíteni. Ám ennek kulcsa a szülőkkel való megbékélés.

Ott a boldogság, a b-oldott-ság – ahol virágzik az önbizalom, mert ön-biz(ik az)-alom-ban…azaz a család erejében. Nem lesz addig önbizalmad, amíg az „alom”, a család tiszteletét nem érinted meg önmagadban.

Annak idején „Szerelmetes Öregöstennek is hívtuk a Teremtőt – nem véletlenül.
Azért szomjazunk rá időről-időre, s lényünk egyik legfontosabb vágya a Szerelem tartós állapotát elérni, mert ebben az állapotban mindig
eggyé válik lényünk a végtelen teljességgel

A Szer–elem Fényereje, a nyári viharfelhőkből az ősz aranyló mosolyán át a tél dermedtségéig is elér, előbb-utóbb…
Sajnos mi, családi mintáink keretein belül nem tanuljuk meg, hogy a Szerelem a tél bekövetkeztével ujjá ébreszthető – ami bizony munka, kemény, alázatos munka.

Ha valódi változásra vágysz, találd meg a saját „SZER”eidet: legyen az meditáció, ima, jóga, önzetlen cselekedet.Gondolataid legyenek életigenlőek.

Ha nem változol, a világból csak a sötétséget fogod vonzani magadhoz.
Ha SöTéteN gondolkodsz – a világ SáTáNi lesz körülötted…
Te vagy a felelős!

Ha ISTENien akarod magad érezni, akkor SzeNTnek kell tekintened léted lehetőségeit.
A problémákat emeld feladattá…
Sokkal nagyobb erőd van, mint el mered hinni! A kifogások helyett megoldásokat kezdj el keresni… s ha megteszed, akkor a szerencse felragyog az életedben – mert ennek a szónak a titka: SZER-amit-ÉN-CSE-lekszem.
Áldott magyar nyelvünk erre is rávilágít!

A Szerelem nem csupán érzelem – hanem tudatos elköteleződés is. Megtartó hűség, amely bonthatatlan egységbe forraszt.
Aki nem tér ki előle… gyógyító jellé válik e széthulló világban.

Az érkező energiák segítenek abban, hogy falakat áttörve, a befagyott szíveket megolvasztva megnyíljanak azok a csatornák, amelyeken eddig talán még nem tudott áramolni a Szeretet.
Megtapasztaljuk, hogy „emberi szinten” is lehet feltételek nélkül Szeretni.
Ezt szavakkal nehéz leírni.

Ez egy olyan erőt ad a kezünkbe, mellyel már nem csak az emberi Világot, de az Isteni Világot is meg lehet tartani. A kettőt EGYütt! És ez a SZER ELEM.

Átlépni földi testben egy magasabb dimenzióba csak a Szerelem állapotában lehet. Ebben az állapotban lehet Istent igazán érezni, érteni, megélni, átélni – mert a Szerelem köti össze a kettőt EGY-é, ahogy az Antares csillaga köti össze a Földit az Égivel.

Sok mindent nem tudok leírni, nem tudom gondolataimat szavakba önteni – hisz amit közölni szeretnék, az nem a szavakról szól. Az érzelmeket érinti meg.

A mi belső átjárónkon – a Szívünkön keresztül a Szerelem állapotában – az ember részünk visszatalál az Isteni részbe.
Ott tapasztalja meg igazán, hogy valójában Isteni Fénysugár – ki ugyanolyan teremtő erővel bír, mint a Teremtője. Így válunk egyé Vele.
Ezt csak innen lehet megcselekedni – a Földről.

A SZER elemek megmozgatnak és felforgatnak mindent. A forgás révülést idéz elő s az ember észreveszi, hogy az erők felemelték.
Ez az emelkedett állapot, amikor a legmagasabb szintre kerül az utazó, s nem homályosítja el látását az egó önzés-fátyla.
Ekkor válik minden érezhető – érthetővé!
A Szeretet állapota emelkedik a teremtés szintjére. Ez a SZER ELEM.

A SZER – a szeretet eleme – kezd el teremtő módon működni.
Ez a legmagasabb Isteni ajándék!Egyedül a Mágusok nyelvén, a MAGyar nyelvben van erre a csodára külön kifejezés.
A Teremtő legmagasabb Szeretet-energiája jut itt kifejezésre. A Szerelem mindenben benne van.
A szédült Szerelem, őrült állapot – ahol a másik válik fontossá és nem az énem. Az Isteni energia legmagasabb szintje – a Szerelem! Csak a Szerelem visz át a Fénybe!

Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a Szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez.
Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki.
Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy!
Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb, vagy fiatalabb,
de sohasem lesz olyan, mint TE.

Add őszinte Önmagad!

Elgondolkoztál már rajta, hogy mi a Szerelem Teljessége?

Tanulj meg szeretni Önmagadért, amikor nem azért teszed, hogy visszakapj valamit – hanem, mert szeretni egy isteni állapot. Csak úgy belefeledkezel Szerelmed ölelésébe és hagyod, hogy minden magától történjen.
Ilyenkor benne is kinyílik a Szeretet Forrása, s Te is megkapod, amire szíved vágyik.

Ehhez nem kellenek elméből kidolgozott stratégiák, mert amikor az ego jelen van, akkor ott Szeretetnek nyoma sincs – csak a kietlen ürességeket próbáljátok ráerőltetni a másikra, és ezt persze mind a Szerelem álruhájába öltöztetve.

Ne hagyd, hogy a Szeretet egy érdekkapcsolattá váljon, ahol a minden áron való önérvényesítés számít – ami megpróbálja fölülírni a Szerelemben rejlő szentséget.

A Mindenség Szerelme már benned van, az a kitörölhetetlen kapcsolódás, amelyben eggyé válsz a saját Forrásoddal – minden alkalommal, amikor Az Vagy – Aki Vagy.

És ehhez kapsz Társat is, ha akarod.
Nem láncokat – hanem szabadságot.
Nem végtelen vágyakat – hanem harmóniát és egyensúlyt.

Nem a másikat kapod meg, hanem Önmagadat – a Szerelem által s az Együttlét Szentsége által.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?