• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

01. A PIRAMIS

Amikor úgy véltem könyvemnek nem lesz folytatása, azt hiszem – tévedtem. Hisz oly sok még a mondanivalóm számotokra – nem is tudom, mivel kezdjem.

Nézem a „Piramist”, az emberi evolúció piramisát, ami a világhálón kering – s elszomorít a látvány. Hogy őszinte legyek, nagyon rossz az arány.
Be kell látni, jó munkát végeztek a sötétség csatlósai. Kitűnő eszközeikkel sikerült az emberiséget egy tudati mélysötétségbe süllyeszteni, ahol nincs erkölcs, nincs érzés és kihalt a tisztesség és a becsület – s a jog nem az embert védi, hanem a hatalmat. Amit ugye csak a leggazdagabbak bitorolhatnak – sok pénzzel, ész nélkül. Mert azért lássuk be, a vezetés nem egy bölcs emberek alkotta réteg. Tanultnak mondják ugyan magukat, de a diplomák száma fordítottan arányos az emberi bölcsességgel.

A Bölcsesség nem tanult emberi tulajdonságunk – az a bennünk lévő isteni egy kicsinyke része.

Minél nagyobb szeletet látok be a Teremtett Világból, és minél többet értek meg az Univerzum működésének összefüggéseiből – annál inkább azt tapasztalom, hogy nagyon keveset tudok.
Eljutottam egy szintre, ahol érzem, hogy még mindig van feljebb, de hiába próbálom kinyitni az ajtót – nem megy. Valami nem engedi.
Pedig tudom, hogy az ajtón túl újabb csodák várnak rám – amit már az értelmemmel nem tudok megérteni. Az már túl van az elme határain. Ott már csak a Szívemre hagyatkozhatok, akit a feltétel nélküli Szeretet energiája táplál – és a bennem élő Felsőbb Isteni Én vezet.
Nem nyílik az ajtó, hogy feljuthatnék a háromszögbe. Az alsó részben keringek – időnként beverve fejemet a plafonba.
De itt van még feladatom. Csak itt tudom számotokra átnyújtani a lángot, ami titeket tovább segít az úton.
Nagy öröm számomra, ha értitek mindazt, amit írásaim által át szeretnék adni nektek.

Bár a továbbiakban kissé vad vizekre evezünk, megpróbálom az információkat érthetően átadni. Mielőtt kétségbe vonnátok bármit is, kérdezzétek meg a bennetek élő Istent/Lelketeket a sorok igazáról. Benne nem csalódtok.
Ő tudni fogja a helyes választ.

Én nem akarok senkit meggyőzni semmiről, csak olyan információkat adok át, amelyek eddig sehol sem jelentek meg, vagy ha meg is jelentek – saját életetek szempontjából nem tartottátok fontosnak őket. Pedig minden – mindennel összefügg!

Égi Otthonunkba – csak önmagadon keresztül indulhatsz el – méghozzá azon az úton – visszafelé, amelyiken idáig eljutottál.

Rá kell jönnöd, hogy az úton SEMMI nem segít Téged. Csak magadra számíthatsz, és a benned élő Isteni Énre – a Lelkedre, ahol Isteni Fénymagod honol, valamint Szívedre – ami az Isteni Szeretet Forrásával kapcsol össze.

A Mátrix hazugságai sorra megdőltek, s a tartó gerendák recsegve omlanak össze. Felszínre kerültek azok a hazugságok, melyek inkarnációkon keresztül körbevettek bennünket és életről-életre mind jobban elnyomtak – míg végül az emberiség a gödör aljára került.

S innen már nincs lejjebb! Ezt ma már mindenki jól látja.

Ez volt a cél! Nem egy öntudatra ébredt, virágzó társadalomra volt szükségük rabszolgatartóinknak, hanem egy szürke masszává gyúrt néptömegre, kik birkákként terelhetők és rettegő rabszolgákként hű kiszolgálói uraiknak.

A lét végtelen óceánján Tudatunk az egyetlen, aki látja az összefüggéseket a két világ között – szellemünk szárnyán járva be a Mindenséget.

Időnként furcsa dolgokat látok, olyan összefüggésekre jövök rá, ami messze túlmutat az emberi elme korlátain. Sokszor nem is értem – csak érzem, Szívemmel látom.
Olyan ez, mintha az Öregisten, Szívem Szent terében – a trónomon ülve – Fény-kapuimon keresztül nézné a Világot. Tudom, hogy része vagyok, s azt is tudom, hogy Ő a részem.
Erősen keresnem kell a szavakat, mert nem minden esetben tudom leírni, ami elém tárul, hisz az érzéseim szavakba öntve és hangosan kimondva, olykor bizarrnak, sci-fibe illőnek tűnnek. Mintha nem is rólunk szólna…

Pedig az a való világ, nem pedig ez, ami minket körbevesz. Ne feledjük, hogy ezt a valóságot mi teremtettük meg magunknak, s ha mindez most nem tetszik – ne mást okoljunk miatta.

Nekünk kell tenni érte, hogy világunk jobb, szebb és elviselhetőbb hellyé váljon – ahol szívesen élünk tovább. Egységben és szeretetben.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?