• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

32. A nemes jellem

A nemes jellem attól nemes,
hogy benne az értékek és az erények uralkodnak
– az érdekek és az anyagi meghatározottság fölött.

Mindannyian vágyunk egy természetes kapcsolatra, ahol nem kell visszafognunk magunkat semmiben, szabadon szárnyalhatunk.

A szerelem szenvedély is egyben, melyet nem lehet kikerülni, ha két lángoló szív között felpattan a szikra.

Az erős érzelmek erős vonzáshoz, hatékony cselekvéshez vezetnek. A valódi, egótlan lángolásban minden elég, ami hamis bennünk, és felizzik minden, ami MI vagyunk.

Már nem adjuk lejjebb, mint amit a szenvedélyünk diktál! Azokat a kötelékeket, amelyek összekötnek minket, szinte lehetetlen megmagyarázni.

Ellenállnak távolságnak, időnek és logikának. Mert néhány kötelék egyszerűen elrendeltetett. Ahhoz, hogy ne szeressem Őt, magamat kéne megtagadnom! Az Ikerlélek egy olyan ember, akit akkor is szeretünk, ha nem is élünk vele együtt, s a szerelmünk meg is marad iránta.

Nem igaz az, hogy a szerelem idővel átalakul szeretetté! Az igazi szerelem sosem változik, mert az csak felfelé halad. Akit szeretünk, abban már nem biztos, hogy szerelmesek is vagyunk, és akiben nem tudunk örökké szerelmesek lenni, az nem is az igazi. Az Ikerlelkek szerelme nem tud változni, vagy rosszabb lenni. Mindig jó, még akkor is, ha rossznak tűnik. Nem megmásítható ez az érzés, amit ilyenkor érzünk. Szeretjük Őt, és ez a szeretet örökre összeköt vele. Egy igazi, szenvedélyes, olthatatlan tűz. Mostani életünk céljának egy része az a nap, amikor lelkeink egybeolvadnak, és együtt fedezzük fel a Földi Paradicsomot.

IGAZSÁG – a szíven keresztül közelíthető meg, mert a szív a lélek lakhelye, s minden teremtett lélek Isten szeretetéből született.
Érzelmi lények vagyunk. Olyan érzelemre vágyunk, mely pozitív rezgéseket hordoz.

Testet adott nekünk Isten, hogy kifejezzük a szeretetet. Mi tulajdonképpen a szeretet frekvenciáin keresztül kommunikálunk egymással. Ami nem ezen a nyelven beszél, az csak háttérzaj.

Férfiaknak és nőknek teremtett minket az Isten, mégpedig azért, hogy általunk megélhesse saját szeretetének kifejeződését, s hogy rajtunk keresztül önmagára találhasson bennünk. Tulajdonképpen a bennünk lévő Isteni rész talál egymásra a szerelemben, de csak abban a szerelemben, ami a szív frekvenciáján tud kommunikálni.
A szív nem a fizikai szívet jelöli, hanem a szívcsakrát, melynek frekvenciatartománya az F hang, színe a zöld vagy rózsaszín.
Milyen érdekes, mi mégis itt a Földön pirossal ábrázoljuk a szerelmet.

Ezzel behangoljuk a legalsó csakra – gyökércsakra – szintjére és ott is éljük meg, nem engedjük fel a szívbe. Csak a testi érzésekre figyelünk, és lélek szinten nem éljük át az orgazmust. Képtelenek vagyunk átélni azt a kirobbanó erőt, mely az egységbe röpít, pusztán azért, mert a kundalini energiát nem engedjük fel a Szívbe.

Az Örök Szerelem akkor születhet meg, amikor a szívcsakra minden rezonancia hullámot egybe tud fogni. Minden csakra energiáját a Szív gyűjti egybe, s ha meg tudja tartani magát ebben az állapotban, akkor mi magunk leszünk a Szív. A valóság középpontjával leszel egy, Istennel. Amint ez megszületik bennünk, megtaláljuk majd, aki mellénk rendeltetett. Minden egyes Szív egy picikét különbözik a többitől, így mindenki számára csak egy valaki van rendelve.

S hogy miért hívják Ikerlángnak? – Mert amikor egybegyűlik ez a sok erő a csakrákból, mint egy mágneses hullám felizzik a sok energia. A két pólus – a női és férfi – egymásba kapaszkodik, és ez az energia nem engedi ellökődni őket egymástól. A két fél között feszültség áramlik. Szó szerint árammá lesz. Kigyullad a Fény belül. Ez egy olyan belső fény, ami a szívben van, nem az energia csatornában. Felizzik mindkét fél belül. Két ikerláng születik. Egyformák. Azt mondod: őrültség. Nincs értelme, mert rosszkor találkoztunk. Túl későn. Mert a körülmények, a helyzet, a kötelességek, a feladatok, a lehetőségek, az elvárások, a hagyományok…és ezért őrültség. Nincs értelme. Pedig pontosan tudod, hogy csak ennek van értelme. Szeretni valakit őszintén, szívből. Szeretni valakit „ csak”.Ok nélkül. Mert van, mert létezik, mert megszületett. Érted, neked. Minden más őrültség. Nincs korán, nincs későn. Csak egy van: a SZERETET. Valódi szeretet csak két szabad lélek között köttethet az Öröklétre.

Ha ilyen kapcsolatra vágysz – találd meg ki vagy, és csak utána oszd meg világodat a Másikkal, akiben felismered az Istent. Ha szeretsz – áramlasz, és úgy csodálod a másikat, akár az Isteni Egy tökéletes megnyilvánulását. Mindaddig, amíg nem tudod ki vagy és hová tartasz, az emberi kapcsolatok csak a hiánypótlás funkcióját töltik be életedben. A szerelemre készen kell állni! És érdemes…mert az akarás nélküli szerelem, barátság érzésénél nagyobb ajándék aligha lehet ember számára.

Minden férfinek tudnia kell tisztelni a Nőt, és megadni számára azt, ami a sors kegyéből jár neki. Egy kapcsolatban a Nő képviseli az erőt, a Férfi a hatalmat – de teremteni csak együtt képesek.

A testek iránti vágyakozás mögött a kiegészülés, a teljesség vágya húzódik. A pár fizikai egyesülése egy szent cselekedetnek tekintendő, ahol a férfi és a női energiákat a yint és a yangot egy szeretetteli és extatikus harmóniába hozzák.

A Szent Szex gyakorlása által az Egységhez való visszatérés extatikus örömét – fizikai megtapasztalásként. Ez az Egységtudat gyakorlati megtapasztalásának ajándéka. Felismerik, hogy nem az a boldog, akit szeretnek, hanem aki szeret és szerethet! Az egyetlen személy szeretetét felváltja a Mindenség szeretete, amiből semmilyen értelemben nem következik a másik fél elhagyása.
Most azt gondolod, hogy ez hűtlen gondolat.

Már nem csak ezt az egyet szeretni, hanem mindent és mindenkit. Mégis a lélektársi kapcsolatnak ezen a legmagasabb szintjén a lelki társak már nem kapni, hanem adni akarnak, megosztani szeretetüket a társukkal és a világgal.
Az ilyen duálpárok már nem társfüggők, mert tudják, hogy életük párja idő, tér és forma feletti tiszta Szellem, akitől senki sem választja el őket.

A szeretet az egyetlen valóság – a félelem teljes hiánya.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?