• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

15. A mély barátság

A mély barátság olyan, mint a szivárvány.
Ha a boldogság és a könny megfelelő arányban keveredik,
a végeredmény egy színes híd két szív között.

Ismeretségi köröm egyre bővült.

A sors összehozott egy táltos dobkörrel. Megragadott a Szertartás Szentsége, s az a hatalmas erő, amihez jutottunk általa. Dobot csináltattam, énekeket tanultam és csodálatos megtapasztalásokban volt részem. Előző életbeli képek villantak fel egy-egy szertartás alkalmával, s rá kellett döbbenjek, hogy szorosabb kapcsolat fűz a Táltosokhoz, mint gondolnám: közéjük tartoztam, mint gyógyító. Utazások, gyógyító gyakorlatok, izzasztó kunyhó, parázsjárás – ezt mind ott tapasztaltam meg.

Aki figyelt, láthatta az arcomon és a szemeimben a változást. Ragyogott az arcom, csillogtak a szemeim s mintha megállt volna az idő, az öregedésem folyamata leállt.

Életem fő mozgató rugója a szeretet lett. Volt még mit tanulnom, de nagyon igyekeztem.

A szobámba házi oltárt építettem, s azóta minden reggel gyertyát gyújtok, és hálát adva a tegnapért, megáldom a mai napot, hisz csak a MA létezik.

Étkezés előtt megáldom az ételt és italt, ami az asztalomra került.

Áldást kérek a munkánkra és az életünkre.

Imáim meghallgattattak, mivel sorsom teljes pozitív fordulatot vett. Úgy próbáltam alakítani az életemet, hogy az anyagi dolgokról, amik sajnos már nagyon uralják a világot, áttérjek az igazi értékekre: a szeretetre, odafigyelésre, az elfogadásra, az empátiára, a hitre, ami már veszni látszik az emberek értékrendjéből.

Ahogy magamon dolgoztam, s bontogattam lefele az életem során emelt falakat, azt éreztem, hogy lelkem egyre szabadabb lett, könnyebben jutottam hozzá az Isteni lélegzethez. Ahogy nyílt a szívem, egyszer csak történt valami.

Mint derült égből a villámcsapás, jött az érzés: nagyon szeretnék egy kisbabát! Az elutasított lélek újra le szeretett volna születni. Lelki vágyaimat testi tünetek is erősítették.

De mindhiába, párom elutasító volt. Sőt ott tartott, hogy talán elköltözik, hogy tisztába kerüljön magával és az érzéseivel. Én szeretem őt, s a szeretet szabaddá tesz, így nem marasztaltam. Hagytam, hogy tegyen belátása szerint. Végül elállt az ötlettől, és letett szándékáról. Ha elmegy, elveszti a tükröt, amibe ugyan nem szívesen néz bele, de a tanulás szempontjából hasznos számára, hisz a vizsgák még hátra vannak.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?