• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

A LEGVIDÁMABB BARAKK

A hetvenes évek közepén járunk. A hőn szeretett államfőnk – kelet Európai szinten – egy jóléti államot hozott létre, mely erősen nélkülözte az emberek szellemi fejlődését.

Ezalatt MI, a Trianoni határon kívül rekedtek „hontalan jöttmentként” mély szegénységben tengődtünk. Félelemben éltünk, csak a HIT tartotta bennünk a lelket.

Saddam Hussein

Szóval Kádár elvtársat meglátogatta az akkori iraki elnök, nagyon jó hírekkel is szolgálva az ország számára.

A sivatagi ásatások során olyan ősi leletekre bukkantak, melyek Földi bizonyítékként szolgálnak a MAGyarok Égi származásának és létük folytonosságának igazolására – a kezdetektől fogva. S amennyiben ez napvilágra kerül, a MAGyarok átvehetik vezető szerepüket a Föld bolygón.

Nem fogjátok kitalálni, mi volt erre a magyar elnök válasza – aki ugye jócskán zsidó befolyás alatt cselekedett – „minket ez nem érdekel!”
Válaszolta ezt egy egész nemzet nevében.

A Te nevedben is döntött!
Ugye nem tudtál róla kedves olvasó – mert ez sehol sem jelent meg.

Ahogy bizonyára arról sem tudsz, hogy az Iraki háború pont emiatt robbant ki anno. Szó sincs olajról, vagy esetleg máig is élő diktátorról…

A(z amerikai) zsidók, kik féltették a vélt Föld feletti hatalmukat, parancsot adtak a hadseregnek Irak lerohanására, ami gyakorlatilag egy villámháború volt, mert amikor elérték céljukat – véget is ért.

A cél viszont a bizonyítékok eltüntetése volt, ami a Magyarság eredetét is igazolta.
Bagdad bombázását követően, amerikai teherautó-konvoj szállította el a kincseket a Bagdadi múzeumból, az ajtókat nyitva hagyva, hogy a maradék kincset a csőcselék széthordhassa.
Így legalább volt kire fogni – hová tűntek a leletek.

Igen, ez is része volt a „MAG-yar irtás” programnak, melyet a zsidók, mint végrehajtók – (hüllő?) utasításra tettek.


Hogy kik is azok a hüllők? – Reptiliánok?

Hát hogy is mondjam, ugyanúgy néznek ki, mint bármelyikünk, hisz alakváltók lévén felveszik a tökéletes emberi testet – csak éppen az isteni rész hiányzik belőlük. A Lélek. Nekem is volt szerencsém eggyel találkozni. Jó manipulátorok és kitűnő az elmeprogramozó képességük. Majdnem sikerült neki behálóznia, de éber Lelkem megálljt parancsolt.
Eddig rejtőzködtek, eltakarva arcukat, hisz az emberek számára felfedték volna létüket – amit annyira titkoltak. De most már egyre gyakrabban látni őket, s legárulkodóbb a hűllő szemük – pupillájuk nem kerek, hanem álló rombusz alakú. Mint a kígyóé – biztos láttál már közelről a terráriumban. (Ajánlok egy filmet e témában: Elpusztíthatatlanok)

A hüllők a kékvérűek, régi arisztokrata családok és azok leszármazottjai. Ők alkotják a világ vezetését. A brit királyi család is közülük való, s ezért kellett pl. Diana hercegnőnek meghalnia (?) – mert tiszta lelkű emberként nem akart hüllővé válni(?) …


szeretettel, Emese
Please follow and like us:
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?