• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

XIIII. A Fény útján

A varázslat ereje mindig ott van elrejtve, a Teremtő gondoskodik róla, de az Égi Titkok csak annak mutatkoznak meg, aki őszintén megnyitja Szívét a befogadásukra. A Felettes Én szavát viszonylag nehéz meghallani a hétköznapok világában, így üzenete olykor rejtve marad. Ám az őszinte belső vizsgálódás azonnali előrelépést eredményez.
A belső út túlmutat a racionális elme értelmezésén, itt csak Szívünkkel és Lelkünkkel érzékelhetünk.

Az ember lelke a csillagokban született,
s a kozmikus körpálya befutása után oda tér vissza.

Mélyre visz most az Öregisten önmagadban – azért, hogy megtaláld ott BENT a Fényt. Ha sohasem indulsz el befelé – sohasem fogod megtalálni.
Csak kint.

De Te is tudod, a kinti az nem igazi csillag. Annak a fénye nem isteni – és tévútra vezet. A Csillag ott ragyog a Szívedben. Az a Te Csillagod!
Mindenkinek van. Amikor visszatérünk az Égi világba – mindannyian Csillagokká válunk.

A csillag a reményt és az élet utáni ösztönös vágyat jelképezi. Annak az erőnek a szimbóluma – melyet örök megújulásnak nevezünk.
A csillagok ősi mágikus jeleket rajzolnak magukból az égre. Isten rajzolta fel őket aranyszín ecsetjével – játékos jókedvében.

Neked – hogy vezessenek az Utadon.

A TEJ ÚT rendszer egy ölelő karokkal rendelkező spirál galaxis. Egy hatalmas Égi kör, mely körül ölel számos Naprendszert. Számunkra egyértelműen a Szeretet és a fejlődés hordozójává válik.
A földi minőséget Égi minőséggé emelő Teremtés lehetősége.

Az Öregisten Szíve! Ki a Magyarok Istene!

A Magyar hagyomány számtalan elnevezést használ ősei Csillagútjára: Lelkek Útja, Istenek Útja, Csillagösvény, Életfa, Égig érő Fa, Hadak Útja.
Földi szimbóluma, egyik megjelenése a TEJ.
Aki az anyatejjel szívja magába a tudást – arról lehet tudni, hogy az Ég küldötte. Neki nincs szüksége Földi iskolák információ-halmaz szerű áltudására.
Ő a bölcsességet magával hozza.

Az aranyló csillagok milliárdjai között van négy, amelyik színével elkülönül. Ez a négy csillag a Tejút négy oszlopa. A világ négy sarka. Ismerd meg Te is.

Az első oszlop a FEHÉR színű Szíriusz, a Nagy Kutya csillagkép fénylő csillaga. Hűséggel, éberen őrzi az alvilág határát, ahol átkísérték a Lelkeket a túlvilágra. Figyelmeztetve őket a tiszta átlépés fontosságára – az Isteni erőkkel létrejövő kapcsolat előtti belső megtisztulásra. Ez az egyik tartóoszlopa a Legmagasabb Útnak.

A második oszlop a SÁRGA színű Capella, a Szekeres csillagkép legfényesebb csillaga. Színe az Isten és az emberek közötti közvetítés jelenvalóságára utal. A felemelő, életet segítő, Égi – Szellemi táplálék jelenik meg a csillagban. A szekér az isteni diadal járműve, az eléje befogott állatok utalnak az uralt ösztönök felemelő hajtóerejére.

A harmadik oszlop a Lant csillagkép KÉK csillaga, a Vega. A végtelenséget, határtalanságot, a megfoghatatlan ám mégis megélhető transzcendencia rezgését hordozza. Maga a szárnyalás általi fejlődés – ezt sugallja a Lelkek Útjának harmadik oszlopa.

Az Antares, a Skorpió csillagkép VÖRÖS csillagaként a Tejút negyedik oszlopa. Az élet és halál, a Lélek tisztulása, az áldozat és megújulás színében ragyog. A vér jelentéseihez tartozik. Az életerő mozgását a SZERETET biztosítja, ahogyan a vér lüktetését a SZÍV dobogása. Az Antares a Skorpió szíve. A törekvés csillaga, mely mély erőket közvetít. Ezért válhatott egyedül ő a világ és a Tejút oszlopává is!

Az Otthon iránya, a Nyilas csillagkép lüktető szíve, a Tejút központja! Ez azért fontos, mert a Naprendszer nem a Galaxis (Tejútrendszer) középpontjában van – oda tehát Haza kell találni!


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

címlapkép és grafika Bottó-Baukó Adrienn munkája

Please follow and like us:
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?