• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

6. A duál-törvény

A duál-törvény egy hatalmas és titokzatos erő. A magasabb rendű életformák eredményeiben: mint öröm és boldogság, ragyogó tisztaság, Isten iránt való teljes odaadás, a legteljesebb szeretet és elválaszthatatlan egység mutatkozik. Az alacsonyabb életformákban: mint kényszerítő erő, felforgató vihar, mindent elsöprő áramlat, mely leleplezetlenül feltárja a lélek bűneit és hibáit, s így megteremti a szenvedések és gyötrelmek poklát az emberi lelkek között. Ez mind azért van, hogy a gyötrelmeken keresztül kényszerítse a bukott lelket az igazság keresésére.

N Sz

Csodálatosan körülírják nekünk az Égiek ezt az egész történést és szemléltetni próbálják az érzést, ami hozzá tartozik. Ez az útja annak a ragyogó életérzésnek, melyről minden lélek álmodik. Hisz a Szellem csak azután képes teljes munkát végezni, ha már a duálfelével találkozott, mert amíg a két fél külön-külön vergődik az élet országútján, addig kielégítetlen lelkével mindkettő csak tökéletlen, töredék munkát végez.

Inkarnációkon keresztül keresi-kutatja lelke leszakított másik felét – Ikerlelkét – aki tökéletesen illeszkedik hozzá, akivel mennyei boldogságot képes megélni, a Szeretetnek és a Szerelemnek egy olyan minőségét, amit földi szavakkal elmondani nem lehet.
A Szerelem, a testi vágy hajtja-űzi a lelket, életeken át, keresve lelke másik felét, de mindaddig nem találkozhatnak, amíg lelkük el nem indul a Krisztusi úton, meg nem nyílik a Krisztusi Szeretetnek. Hosszú inkarnációkon keresztül a házasságok éppen erre tanítanak.

Aki minden körülmények között hű és igaz tud lenni azzal szemben, aki nem az ő lelki mása, arra már rá lehet bízni azt, aki az övé, hogy mindkettőjüknek olyan örömben legyen részük, amilyenről földi ember még csak nem is álmodhat. Mert a duál szerelem érzése valami egészen más, mint amit az emberek szerelemnek neveznek

A boldogságot nem kívül kell keresni, hanem belül, a Lélek templomában, a szívünk Szent terében. A boldogság, a bennünk lakozó Szent-hármasság, a test – Lélek – Szellem harmóniájának következménye.
Az éltető energia pedig maga a Szeretet.
Hisz a Szeretet az, amely meghatározza személyiségünket, nem pedig a Lélek. Szeretet nélkül megkülönböztethetetlenek lennénk, akár a homokszemek a tengerparton.

Visszatérve a történtekhez, őszintén nem tudtam, mit kezdjek a helyzettel s a lelkemben kialakult érzéssel, így Őrangyalomra vetítettem ki határtalan Szerelmemet.
Ez talán azért történt így, mert Ő állt mellettem, amikor az egész bekövetkezett.
Ő kapcsolta be azt a bizonyos kapcsolót bennem, minek utána jött minden magától.
Őrangyalomhoz lélektársi kapcsolat fűz, ez egy nagyon erős fizikai, érzelmi, mentális és spirituális kapcsolat – minden téren kiegészítjük egymást.
Ő a legjobb barátom s egyben Mesterem.

Beszélgetéseink során kiderült, hogy Ő ezeket az általam közvetített érzéseket nem érzi sajátjaként, így visszatükrözni sem tudja őket.

Lelki fájdalmat éreztem, s úgy éltem meg, hogy ebben az Ikerlélek kapcsolatban valami nem működik. Mégis köszönettel tartozom Neki, mivel mellettem állt és jelenlétével, öleléseivel, figyelmével segített, hogy megéljem az érzéseimet.
S őrangyalként vigyázott rám, hogy el ne bukjak, meghiúsítva azzal földi küldetésem teljesítését.

Fél évvel később, amikor egyik beszélgetésünk végén így nyilatkozott, hogy: „Szeretlek, de másként” – világossá vált számomra, hogy nem Ő a lelkem másik fele.
Ő csak egy kaput nyitott meg bennem, utat mutatva ezzel; hogyan tovább. Ezt Szeretettel tudomásul vettem és elengedtem Őt.
Űr támadt bennem, de ezt az űrt rövid időn belül betöltötte Valaki.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?