• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

07. SZÍV TUDATOSSÁG

Szeretem az éjszakákat, mert ilyenkor a Lelkem Hazamegy, hogy megpihenjen és újult erővel, friss útmutatásokkal gazdagodva nézzen szembe a következő nap kihívásaival.

Ilyenkor két dolog történik: vagy érkezik egy „lezúduló” üzenet csomag, ami könyvem anyagát gyarapítja, mint átadandó tudást számotokra – vagy egy teljesen „más állapotba” helyez azáltal, hogy elsimítva Lelkem hullámait, megértésre kerülnek saját életem még számomra ismeretlen és felfoghatatlan részletei.

Ami most történik velem és körülöttem, azt már elmével nem tudom megérteni. Erre már csak a Szívem tudja a választ.

Ezt hívnák Szív Tudatnak?
Nem tudhatom, mivel ilyet még nem tapasztaltam eddig. Érdekes érzés. Úgy tudnám jellemezni – mély béke, belső erő és harmónia. A túlcsorduló szeretet hatására önzetlen adás és tiszta befogadás érzete. Egy mély hála, a meghitt lelki kapcsolódás miatt. A tudata annak, hogy minden úgy van jól – ahogy van. Egy Isteni nyugalom. Ez volt, ami fölébresztett éjszaka.
Hogyan értem el ezt az állapotot?
A bennem lévő hiánytudatot – bőségtudattá átalakítva.

A fájdalom – Lelkem fájdalma – még bennem van, hazudnék, ha eltitkolnám, de a fájdalom mellett, mint egy kis virág – megszületett szívemből ez a fajta Szív Tudatosság.

Most keresem a szavakat, hogy körülírjam, hogy egyáltalán megértsétek.
Ez az. ÉRT ELEM. Egy Felsőbb Értelem. Amikor a Szív – Isteni hatalmával irányítja a tudatot.
Egy magasabb értelem szintje ez az emberben, ami az emberi elme és az Isten Tudat közé sorolható – ám feltétele a kötetlen szeretet jelenléte a mindennapokban. Amikor a Lélek vezeti az egót – Felsőbb Isteni Énünk vezeti személyiségünket.
Mint érzést, nem tudom egyenlőre megfogalmazni, de talán az első lépés feléje – az elfogadása mindannak, ami VAN.

Bár értelmét még nem látom, de amennyiben tudatában vagyok egy Felsőbb Irányítás létezésének – úgy hihetek egy Isteni Rend alapján kialakult Teremtő Elvben, ami az Új Világot formálja és alakítja.

S most felmerül ismét egy kérdés: ha bennem van ez a belső béke – Isten Békéje – miért van mégis fájdalom a Lelkemben? Mi nincs még a helyén?

Az Isteni Szerelem, ami a Lelkemből távozásával kiszakadt. Ezt a Szerelmet, közel s távol ezen a szinten MI éltük át elsőként – ez a MINTA – s ha nem lennénk a helyünkön, nem kapnánk hozzá Égi útmutatást!


(Itt nyitok egy zárójelet, mivel le szeretném írni azt, amit pillanatnyilag csinálok. Éjszaka van – három óra körül. Nem tudom, mivel a szobában nincs óra, és a telefont sem tartom magamnál a sugárzás miatt. Nagyon fontos a térben az energetikai tisztaság!
Ébresztettek, felkapcsoltam egy lámpát, ami a fal felé fordítva csak homályosan világítja meg a szobát. Tehát, ha azt állítanám, hogy látok – az enyhe túlzás lenne. De nem is ez a lényeg.

Félig ülő helyzetben nyakig betakarva, mivel hideg van – előttem egy A 4-es füzet, amiből csak egy fehér lapot látok, s az általam írt betűk holmi hieroglifáknak tűnnek.
Többnyire írásom szinte kiolvashatatlan, hisz olyan gyorsan jön az üzenet, hogy jóformán csak pontok és vonalak kerülnek a lapra. Zselés tollat használok, mivel ezzel a legkönnyebb írni. S most figyeljetek, fogalmam sincs róla, hogy mit írok – jönnek a szavak egymás után s én csak írom anélkül, hogy érteném az összefüggéseket. Átadom magam a történésnek, és Vagyok a gondolat, és Vagyok Isten meghosszabbított keze – ki papírra veti a gondolatot.

Talán ezt hívják Égi csatornázásnak. Nem tudom, de én nem szeretem ezt a szót, mert önző világunk nagyon elcsépelte, felhasználva a spiri-ezo baromságok továbbítására.

Nevezzük inkább üzenet közvetítésnek – ez kicsit jobban hangzik.
Szóval, felettébb érdekes leírni valamit, amiről azt sem tudom, mit jelent, hisz tartalma és a tartalma által közvetített üzenete csak akkor bontakozik ki számomra, amikor másnap begépelem. Olyankor döbbenten olvasom vissza a sorokat, a pontok és vonalak értékes üzenetté állnak össze, ami aztán vagy a könyvem részeként, vagy önálló írásként eljut hozzátok. Tanítok általa.

Itt bezárom a zárójelet, s bár nem tudom, hogy jutottam idáig – várom a kezdeti gondolatok folytatását.)


Úgy érzem enyhül a fájdalom a Lelkemben.
Nem tudom, mit kellene tennem annak érdekében, hogy elmúljon. Vagy is tudom, csak egyedül kevés vagyok hozzá. Hiányzik az életemből az – aki a sebet begyógyíthatná.

Nehéz megélni a Szív Tudatosságot úgy, hogy pont a Szív az – ami fáj. Ott ért a törés, de egyenlőre még nincs a sebre gyógyír, pedig annyira vágyom Rá!
Nem véletlen a nagybetű, hisz ez a gyógyír a Szerelem. Az Isteni Szerelem.
Amikor esténként álomra hajtom fejem elképzelem, hogy Isten Anya végigsimítja áldó kezével megsebzett Szívem – s a seb, mely a Szerelem hiányától keletkezett – begyógyul.

Éjjel elém került a piramis, ami általunk a világhálón is kering – s benne láttam magunkat a csúcsban, ahová nekem is sikerült az éjszaka fellépnem – a Szív Tudatosság által.
A sors iróniája, hogy a Szív Tudatosság érzékelésének képességét egyszerre kaptuk meg mindketten – az éjszaka folyamán.

Mai beszélgetésünket egy felismerés zárja:
Egyéni útjainkat külön – külön folytatjuk, s együttléteink csak közös küldetésünkre korlátozódnak.
Kimondásra kerültek bizonyos dolgok, melyek kimondatlanul félreértésre adtak okot.
Hálás vagyok a felismerésekért.

Följebb kell lépnem – nem tehetek mást. S bízom az Isteni Gondviselésben, hogy elém vezeti azt a Társat, kivel az Isteni Szerelmet egy magasabb – ISTENI szinten – megélhetem!

S hogy mi van az Ikerlélek kapcsolattal?

Vállalt küldetésünk miatt áldozatokat kell hoznunk – nem is keveset, ezáltal utunkat egy ideig külön járjuk. Elhagyta egy szó a száját: ÖRÖKRE. Föl sem tudjuk fogni emberi agyunkkal, hogy ez mit is jelent. Én tudom – és Ő is tudja. De az élet megy tovább…

Isteni Szerelmünk, amit EGYütt éltünk át – az Örökkévalóságban köti össze Lelkeinket!

ÖRÖKRE.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?