• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

28. A LILITHRŐL FEKETÉN – FEHÉREN…

Szokták volt mondani hajdanán – napkelte előtt a legnagyobb a sötétség.

Hát, ahogy az „arckép-csarnok” bejegyzéseiből látom, elég nagy a kavar a fejekben, s vannak még fogalmak, amit szárnyaival takar a sötétség – nehogy kiderüljön az Igazság, mert akkor a játéknak vége.

A férfiuralmi-rendszer, amire ez az egész világ épült, letaszította a Nőt az őt megillető helyről s a Teremtő Isten Hármas Egységét, amit az Atya – Anya – Fiú alkot, felváltotta a sátáni hármasság Lucifer – Árimán – Lilith sötét hármasa.
A Lilith az Istennőt taszította le – ő a sötétség teremtménye a nőkben, s feladata hogy az Istennői szakralitást elnyomja, majd végérvényesen kitörölje a Nőkből.

Most leírom, hogy ÉN mit tudok erről. Emlékezem, mert van róla emlékképem… s ahogy most körbenézek a világban – előző életbeli tapasztalataim nyernek bizonyosságot.

De nézzük csak, mi is a Lilith valójában?

Az asztrál/finomenergetikai sík szellemi lénye. Az életerőt elszívó kéj és szenvedély, a szellemet elhomályosító szeretetnélküli érzelgősség. A vak hit. A vad és perverz vágyak kielégülését inspiráló állati rész a nőben.
Célja, hogy érzelmileg rabul ejtse a férfit – a hiány, a mohóság és a sóvárgás érzéseit gerjesztve benne. A lelki erőszak és a lelki elnyomás ösztönzője.

E szeretetnélküliség eredménye az emberben az asztrál síkon megjelenő önzőség, gőg, szembeállás, harc, félelem, függőség és az ebből kialakuló féltékenység, kizsákmányolás és energiarablás.
Szeretet nélkül nincs cselekvő értelem – így maradandó Teremtés sem!

A Teremtésben nincs jó ember és rossz ember – csak ember van, akiben megtalálható a jó és a rossz egyaránt. Cselekedeteitől függ, hogy melyiknek ad energiát – ki a vezető.

Miről is szól a változás?

A bennünk élő egó uralásáról és az Isteni vezettetésről. Adjuk át végre az irányítást Isteni Énünknek – csak így kerülhetünk EGY S ÉG be magunkkal és egymással, hisz a bennünk élő Isteni rész által vagyunk EGY ek.

A tanítás jobb esetben apáról-fiúra, anyáról – leányra száll. Ez lenne az ideális.

Egy Édesanya, ki megkapta Isten ajándékát méltóvá válva az anyaságra s kiben még él az ősi szakralitás emléke – emlékszik egy erkölcsre az Isteni Rend-en belül, amit felmenőitől tanult… Pont ezt hivatott lerombolni a Lilith.

Mert egy felelős anya, ki ezt az értéket magáénak vallja, felkészíti lányát az életre, megtanítja neki, hogyan nézzen szembe a kihívásokkal és hogyan álljon helyt az életben Nőként – magabiztosan, függetlenül. Nem engedi meg, hogy tizenéves lánya korban hozzá nem illő férfiak játékszerévé váljon pont akkor, amikor gyermeke finomanyagi energiákat érzékelő teste éppen kialakulóban van. Egészséges lelki fejlődését a kialakuló tini-szerelmek segítik – korban hozzáillő fiúkkal – nem pedig apa illetve nagyapa korabeli férfiakkal.

A szkíta erkölcsbe ez messze nem fér bele!

Egy anya – ne arra tanítsa a lányát, hogyan fogjon magának férfit, s kösse magához szerelem címszó alatt, ha úgy adódik akár egy gyermekkel is …

Tisztelet a kivételnek, mert ugye vannak ritka kivételek, hisz ők erősítik a szabályt. A kivételekből minden bizonnyal Igazi Nő válik, aki kibonthatja önmagában a szakrális értékeket.

Ám, akiket a Lilith ural, céljuk elérése érdekében bármire képesek.

Kedves Férfiak, ez az egyik oka annak, hogy nem merünk szeretni. Hisz annyi csalódás ért már az életben… és félünk.

Mert amikor az ember szerelmes a szíve megnyílik, és ezáltal sebezhetővé válik. A szerelem egy „őrült állapot”, ami szembemegy a világi értékrenddel – s bár ilyenkor az egó háttérbe szorul, és Isteni Énünk cselekszik – a fondorlatos démoni erők által – amit a Lilith képvisel – vezethetővé válik.

A Nő kezében óriási erő van, ez viszont felelősséggel jár. A Nő hozza le a szeretetet a Földre. Méhe egy dimenziókapu – egy nyitott csatorna az Istenhez, melyen a szeretet áramlik. Így vezeti Haza a Férfit a saját Lelkéhez – s ezáltal az EGY S ÉG be.

Ha ezt a csatornát a Lilith uralja, a sötét erők egy nőben túlsúlyba kerülnek – s a kapcsolat vagy egyoldalúan uralkodó lesz, vagy romokat hagyva hátra – véget ér.

Ezek után mindenki elgondolkodhat, az is aki érintett, az is aki nem.
Akinek nem inge, ne vegye magára – de semmiképpen sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Magyar Anyák – rajtunk múlik, milyen lesz a világunk, hisz a jövő nemzedékét a mi lányaink nevelik fel… és nagyon nem mindegy – hogyan!


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?