• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

27. EGY DIMENZIÓKON ÁTÍVELŐ SZERELEM?

A ‘Schuman’ az egekben… s a nyitott csatornán keresztül fontos üzenet érkezett. Már rég foglalkoztam vele, de most újra elém került.

Fókuszban az Ikerlélek kapcsolat!

Még mindig nem ismerhetjük teljességében ezt a jelenséget.
Vajon tényleg létezik? S ha igen, ez lenne a végső kapcsolat itt a földi létben?

Erre próbálom most megtalálni a választ – egy magasabb létsíkon.

Minden szerelem, ami lélek szinten köttetett – a teljesség felé emel. Ám, ha figyelembe vesszük, hogy egy szerelem csak addig marad szerelem, amíg a folyamatos változásban felfelé tart és meg tud újulni – rájövünk, hogy messze nem ez a végső állapot. Inkább csak egy köztes átmenet.
Vannak szép számmal a Földön lélekkapcsolódások és ikerlélek szerelmek kialakulóban, hisz a bolygó állások és a kozmikus történések lehetővé teszik ezt.

De korántsem biztos az, hogy ezek a szerelmek egy életre szólnak. Sőt. Az emberi tudat fel sem tudja fogni az EGY S ÉG fogalmát – ami felé tartunk. Mindenki csak beszél róla, de nem érti a lényegét.
A mai – altatott ember – még a fizikai egységet sem képes megteremteni, kicsiben sem – hát még nagyban… Hogy teremthetne lelki – szellemi egységet? Arra a tudatszintre el kell jutni!

Barátságot kötni, közösséget létrehozni nem könnyű, hisz ebben az esetben az embereknek a Szív – Szeretet szintjén kell kapcsolódniuk. Másként ez lehetetlen! Érdek és elvárás sosem tartott egyben egyetlen közösséget sem. Legfeljebb ideig-óráig.

Visszatérek az Ikerlélek kapcsolathoz, hogy eloszlassak néhány tévhitet.

Az Isteni Szerelmet meg lehet élni itt a Földön egy lélekszintű szerelmi kapcsolatban, de tartósan benne maradni abban az emelkedett állapotban – amikor a szerelmet önmagadban is, minden külső tényezőtől függetlenül folyamatosan élni tudod a mindennapokban – ahhoz egy sokkal magasabb tudatosságra van szükség. Ezt maga a megélt Isten Tudat teszi lehetővé számunkra.

Éljétek hát meg a szerelmet itt és most a legmagasabb szinten – de ne tekintsétek végállomásnak! Álljatok készen arra, hogy olyan meglepetéseket tartogat az Univerzum számunkra – amire legmerészebb álmainkban sem gondolnánk.

S minél följebb látsz – mindebből annál többet érzékelsz és élsz át. Hajrá!

S a szerelem, amit átélsz, nem feltétlen egy másik emberrel kapcsolatos. Ezt magadban meg kell tudnod élni… Mert amíg másban keresed a boldogságod – addig hiányt pótolsz. Amennyiben a szerelmet egyedül is át tudod élni, pusztán csak azért, mert ráébredsz Isteni Önvalódra, Isten Tudatodra és Isteni Erődre – már nincs szükséged társra, hogy boldog legyél. Ekkor már a társ egy ajándék számodra – a jól végzett munkádért… s a szerelem szabadon csak ilyenkor áramolhat és teremt világokat.

Aki azt hiszi, hogy tudja mi az Ikerlélek szerelem – az téved. Hisz ennek mi még nagyon az elején járunk – s hogy a Lelkek végérvényesen összekapcsolódjanak és együtt Haza találjanak a Teremtőhöz – még nagyon hosszú az út.

Kik felébredtetek, éljétek meg bátran az áthozott Szerelmet, ami Isteni Fényként árad a Földre, de ne ragadjatok bele. Élvezzétek, változzatok általa és emelkedjetek általa mind magasabbra – ha úgy alakul, akár egyedül is.

Ez az út a bátrak útja. Éljétek hát!

Sokáig azt hittem, hogy az ikerlélek kapcsolat a földi lét párkapcsolatának egy beteljesülése. De tévedtem. Sokkal több annál!

Ez egy Isteni ajándék, hogy továbblépj s lásd meg, tapasztald meg, hogy van még „följebb”, még istenibb… s ha ezt elérted rádöbbensz, hogy van még tovább is… Határ a végtelen…

Így emelkedik az ember egyre följebb – az Isteni Létbe, Haza – ahonnan elindult. Amit mi el tudunk képzelni minderről – az csak a jéghegy csúcsa. Az Igazság felfedése az óceán mélyén vár reánk…
Fedezzük hát fel!

Van feljebb, és lesz még attól is feljebb – amit beszűkült emberi tudatunk felfogni képtelen.

Merjünk lépni felé, merjünk kérni s a segítség megérkezik.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?