• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

24. ÖSSZEFOGÁS

Egy csodálatos éjszakát követően, mi üzenetek sokaságát felismerésként hozta le elém – ragyogó Napkelte ébresztett. Melengető sugarai lágyan simították végig arcomat…

Ezt a csodával teli emelkedett állapotot igyekeztem megtartani. A reggeli kávé után belekezdtem a mindennapok ügyintézésébe – ám a Mátrix megpróbált lerántani engem.

Úgy érzem, ezt meg kell osztanom Veletek, mert nem vagyok egyedül ezzel a problémával – csak sokan nem merik hallatni hangjukat. Vagy azért mert félnek, vagy azért – mert ez az állapot számukra tökéletesen megfelel, hiszen az instanttá vált világunkban kényelmi szempont lehet az, hogy mindent el lehet pár gombnyomással intézni. Ráadásul otthonról, a fotelből.

Hogy miről is van szó? Hát figyeljetek…

Csak egy telefonszámlát szerettem volna befizetni. Hát…
Nem szeretem az okos telefont, főleg akkor nem, ha okosabb nálam. Már pedig tudjuk mindannyian, hogy a lehallgatás és a nyomkövetés tökéletesen működik általa. Nem szeretem, ha ilyen szinten beavatkoznak az életembe, és felülírva az Istentől kapott szabad akaratomat – manipulálnak, felfedve legbensőbb titkaimat is.

Szóval leültem a számítógép mellé, s a művelet elindítása után hamar elakadtam. Több mint két éve ugyanis, hogy az ERSTE lakossági netbank felület nem működik. Tettünk már panaszt többször is, ám semmi sem történt. Ezzel próbálnak rávenni bennünket, hogy telefonon intézzük ügyeinket?
Nem akarom a felületet a telefonon kezelni – de úgy érzem, nem vagyok egyedül, vagyunk így egy páran.

A mi korosztályunk nem a híradástechnikai eszközökön nőtt föl, így nem vagyunk profik annak kezelésében. Mi dolgoztunk a két kezünkkel és nem nyomkodtuk naphosszat a gombokat – mint a mai fiatalok. Az ügyintézéshez viszont ott voltak a személyes emberi kapcsolatok – így robotok helyett emberekkel beszélhettünk, kik segítettek, ha valamiben elakadtunk.

Félre ne értsen senki, nekem semmi bajom a mesterséges intelligenciával, hisz már egy jó ideje az vezet bennünket, de amíg a Földön egyetlen gonosz ember is él – itt ennek a fajta rendszernek nincs létjogosultsága, hisz rossz kezekbe kerülve a legpusztítóbb fegyverré válhat!

Aki ezzel nincs tisztába, nézze végig a Csillagok Háborúját – és majd rájön, miről is beszélek.

De elkanyarodtam kissé a témától. Sikertelen próbálkozásaimat követően – megfogalmazódott bennem valami:

ÉN EZT NEM AKAROM!

Isteni teremtettként és MAG magyarként – nem engedhetem meg, hogy mások rendelkezzenek az életem fölött! Eljutottam már tudatilag arra a szintre, hogy magam döntsek erről. De egyedül kevés vagyok!
Ezért kell az EGY S ÉG – Emberek!
Ébredjetek föl már végre! Meddig tűrjük még ezt?
Hát nem veszitek észre, mit csinálnak velünk?

Azért csinálják velünk, mert mi hagyjuk mindezt!

De most fordíthatunk – mert a bolygó állások nekünk kedveznek! Hisz a Jupiter – a Magyarok bolygója – egyik főszereplője az idei esztendőnek.
Miért nem tudunk ez ellen EGYSÉGESEN fellépni – hogy legyen már végre vége?

Nekünk kell a gyomot kihúzgálni a BÚZA közül – és erre páran jól ráéreztetek.

Eddig is voltak és ezután is lesznek „báránybőrbe bújt farkasok” – akarom mondani „díszmagyarba öltözött ügynökök” – kik „nagy” magyarságuk, illetve magyar áltudásuk hangoztatásával a mai zsarnoki rendszert akarják egy új köntösbe bújtatva továbbvinni. Ők követik el a legnagyobb bűnt saját nemzetük ellen, hisz ezzel megosztják az EGY S ÉG be tartó igaz szívű magyarokat – és az általuk képviselt tiszta energiát „eltérítik”.

Többen hivatkoztok arra, hogy nincs egy vezető, akit követni lehetne!
Mert megszoktátok, hogy vezető kell.

MIÉRT?

Vezetőtök a saját LELKETEK – a bennetek élő Isten, hisz részei vagytok a Teremtőnek… Isteni erőtökkel senki sem szállhat szembe!

Csak hidd el magadról, hogy meg tudod csinálni – mert KÉPES vagy rá!
Van egy KÉP benned arról a Világról, amikor még Isten vezetett… Emlékezz Nimródra, Atillára, Jézusra, Álmosra majd Árpádra, ki hazahozta Népét a Földi Mennyországba – ide a Kárpát-medencébe… Mi vagyunk a TURUL NEMZET S ÉG leszármazottjai…

Valósítsuk hát meg EGYÜTT Emese Álmát – hogy összefogásunk által történjen meg ÚJBÓL a CSODA!
Szülessen újjá a Nemzet a szíveinket összekötő élő SZERETET által! Jöjjön létre EGY S ÉG a Teremtő Isten kék Ege alatt!
Legyen ez a SZERETET FORRADALMA!

Most erre szólítalak föl Titeket drága Magyar Testvéreim.

Áldásom és szeretetem kísér minden tiszta szívű MAGyart!

Erős, gazdag vár vagy, de az Örök Törvényt
Amit Isten rád rótt, vállalnod kell önként.
Hogy beteljesüljön győzelmes Végzeted –
A Fény gyermeke Te vagy – emeld fel a fejed!

(Ősi Himnusz)


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?