• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

21. FELISMERÉSEK

Mindig a cél előtt a legreménytelenebb a helyzet!

Az utóbbi időben elég sok nehézséggel találtam szembe magam, de erőm tudatában képes voltam megoldást találni a nehéz helyzetekre, melyek megviselték lelki világomat. Ez jobbára azért történt, hogy kihozzam magamból a legjobbat – mert sokkal többre vagyok képes, mint azt hittem. Szép lassan talpra állok és megtanulok hinni magamban – Isteni Teremtő Erőm tudatában cselekszem s Szívem szeretete által, Lelkem vezet utamon tovább. Ahol eltörtem – ott leszek erős s ahol vesztettem – ott leszek legyőzhetetlen… és ahol el akartak felejteni – ott leszek felejthetetlen.

Folyamatosan változunk, fejlődünk – életünk egy állandó tapasztalás. De megtörténik, hogy letérünk az útról. Ilyenkor megállítanak, hogy visszatereljenek arra az útra, melyet születésünk előtt megterveztünk magunknak. Ez fáj ugyan, de mindenképpen értünk történik.
Boldog voltam és magával ragadott önző énem – a jelzéseket figyelmen kívül hagytam.
Most kaptam egy lehetőséget, hogy változtassak, hogy visszataláljak Igaz Önvalómhoz – s az útra, melyen járnom kell.

A változás a gyökerekig hatol bennünk – testi és szellemi szinten egyaránt, és a rendszer is teljesen átváltozik, amiben élünk. Semmi sem lesz már olyan, mint előtte volt – s azok csalódottak lesznek, kik nem az útjukon járnak. Ők azt érzik majd, hogy a világ ellenük van, hogy elvettek tőlük valamit, nem látják a kiutat és számukra minden összedőlni látszik.

Nézz csak magadba! Egy Isteni Rend szerint íródnak át a dolgok körülötted. Meg kell értened, hogy a legjobb történik Veled, hisz előtted van egy hatalmas szintlépés lehetősége – ami csak ITT és MOST adatik meg számodra.

Ha felnézel az Égre láthatod, hogy az Égi Térkép – amit az Öregisten helyezett el számodra, hogy el ne tévedj – az utat mutatja Neked. A Nap – Jupiter – Plútó és Hold együttes ereje segít mindezt megtenni. Most az anyagi szinten és a Szellem szintjén is megélheted ezt a változást. Azt áramoltasd magadból szeretettel – amiben Te vagy a legjobb, s ha mindenki ezt teszi, kialakul a körforgás. Most, hogy otthonod falai közé „kényszerített” az élet – mindezt át is élheted, nem vonja el figyelmedet a külvilág zűrzavara.

A kimondott szó az Ima erejével hat s teremti meg holnapod…

Engedj el mindent, ami nem méltó hozzád.
Elengedni – annyit jelent ODAADNI – azt, ami már nem működik. Megérteni mindazt, ami volt és látni, hogy túlvagyunk rajta. Menni tovább, akarni és merni ÉLNI. Létezni, örülni és boldognak lenni!

Meglátni, hogy valamit kinőttünk – túl vagyunk rajta. Megengedni magunknak, hogy mássá válhassunk: jobbá, igazabbá, Istenibbé…

Vessük le eddigi szerepeinket, hisz az Új darabban már nem lesz rájuk szükség – nem kell színt játszani ott, ahol csak szeretet, őszinteség, bizalom, tisztelet és elfogadás létezik – az EGY s Égben. Elengedni annyit jelent, hogy térdre ereszkedünk, kezünket imára kulcsoljuk – és feladjuk. Oda, ahová tartozik…

Legyen meg az Isteni akarat.

Alázattal belátjuk, hogy a végére jutottunk. Mi mindent megtettünk, nincs több ötletünk…
Ez egyszerre hat kifelé és befelé egyaránt. Kifelé az Isten felé, hogy segítsen – és befelé Önmagunknak, hogy engedjük a segítséget – ne álljunk ellen. Engedjük el, ami menni szeretne – és adjunk helyet az újnak az életünkben.

Amikor elengedünk – újjászületünk, egy új minőségben. S úgy kapjuk ezt meg, hogy mindenki számára jó legyen.

A Mindenségben REND van! Amikor a REND helyreáll az életedben – látni, érezni, tudni fogod. A Szíved kitárul, és csak SZERETNI vágysz!

Feltétel nélkül bízol Istenben.

Már nem lesznek vágyaid és elvárásaid – mert tudod, hogy úgy is az történik, aminek történnie kell.


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?