• Ez itt, az én Igazságom.

    Talán Te is találsz benne a saját életedre alkalmazható megoldásokat.
    Olvasd figyelmesen, s tanulj a hibáimból!

18. HOLD TÖLT E – 2020.04.08.

Élete során minden ember legalább egyszer keresztülmegy azon, hogy élete összeomlik – majd újjáépül, s csak utólag jön rá, hogy a változás szükségszerű volt.

Ahhoz, hogy újat tudjunk építeni, le kell rombolni a régit – s ez mindig változással jár, ami viszont fájdalmat okoz. Az emberek nem is az összeomlástól félnek, hanem az ismeretlentől – ami rájuk vár.

Telihold van – a tavasz első Teliholdja – s most elgondolkozom azon, hogy miben tud ez nekem segíteni. Mit kell még elengednem, hogy helyét betölthesse valami Isteni, ami által Én magam is sokkal többé válok.

Mit engedjek el?

A Szerelmet – ami Istenhez röpített? Az érzelmeket – amit átéltem általa?

Elengedni többnyire azt szoktuk, ami már nem működik az életünkben, ami túlhaladott – ami nem szeretet. Kettőnk kapcsolatában nem volt ilyen – valami mégis megfeneklett.

Ez az! Megfeneklett. Csak az feneklik meg, ami eléri a tenger fenekét – tehát följebb kell emelkednie – minden szinten átminősítve a szerelmet s a hozzá fűződő érzelmeket.

Ami most történik Velem, nem a véletlen műve – része egy óriási tervnek, ami az Egész javát szolgálja – csak számomra még nem állt össze a kép. Hiszem azt is, hogy ezáltal egy sokkal nemesebb felé tartok.

El kell engednem az emlékeimet, amelyek együttöltött éveinkhez kötnek – hogy átminősülve – kapcsolatunkat egy sokkal magasabb szinten tudjuk folytatni, ha az idő elérkezik.

Egy Nő soha nem lehet egyenlő egy Férfivel – sokkal több nála.
Bármit adsz egy Nőnek – Ő azt jobbá fogja tenni.
Ha a MAGodat adod – Ő gyermeket ad Neked. Ha a házadat adod – otthonná varázsolja.
Ha fűszereket adsz – Ő ételt készít Neked. Ha mosolyt adsz – Ő szívét fogja adni.
Megsokszorozza és felnagyítja mindazt, amit adsz Neki.
Tehát, ha szemét vagy vele – készülj a lehető legrosszabbra!

A tudatosság és a Lélek egyensúlya, erővel ötvözve – ez jelenti az új kezdetet! Amikor a legnehezebb, akkor kell kitartani, hisz ekkor születnek a legnagyobb csodák.

Mivel Te is az Egész része vagy minden, amit magadból elindítasz nyomot hagy az EGY – ben, és nagyban meghatározza annak energetikai lenyomatát.

Gondolkozz el azon, hogy Te mit tehetsz annak érdekében, hogy a világ Fényesebb legyen?

Minden Telihold egy lehetőséget ad számunkra, hogy valamit elengedjünk s ezáltal egy Igazsággal szembesüljünk. Előbb-utóbb vissza kell térjünk a Természet Örökérvényű Igazságaihoz.

Én hiszek a szeretet erejében, a Természet szépségében és a Lélek halhatatlanságában!

Adj hálát mindenért, ami körül vesz Téged! Nem attól leszel elégedett, ha több adatik számodra – hanem, ha az életedben folyamatosan megtalálod a jót és a szépet. A gyarapodás nem egy olyan tulajdonság, amelyet meg kell szerezni, hiszen ez a Lélek természetéből fakad – s képes arra, hogy könnyen érvényesüljön és hatni tudjon abban a valóságban, amelyben éppen tapasztal.

Visszafogottságom most erőt és elszántságot ad. Bár szeretném a dolgokat mielőbb megváltoztatni – nem teszem, mivel tudom, hogy mindennek érési folyamata van – s nálam most épp ez a helyzet. Valaminek be kell érnie bennem, hogy följebb léphessek. A dolgok sürgetésével nem megyek semmire, hisz az akadályok leküzdéséhez türelem kell. A Telihold éjszakáján rám köszönő álom betekintést nyújtott a jövőnkbe – egyszerre értelmet nyert minden átélt pillanat, ami fájdalommal járt ugyan, de a fejlődésemet szolgálja. S a „végtelen álom” utat mutatott Nekem…


vissza a könyv tartalomjegyzékéhez

Please follow and like us:
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?